torstai 13. elokuuta 2015

Syksy saapuu

Tänään kävin katsomassa, josko löytäisin urheilukaupasta juoksutakin tai juoksupaidan. Löysin tosi hienon, muttei ole tällä hetkellä varaa ostaa sitä. Se on Under Armourin, hyvän näköinen, istuu hyvin ja kivaa kangasta, mutta pitää pistää säästöön ja ostaa se sitten joku päivä.

Ajattelin muutenkin, jos talvesta tulee kovin vähäluminen, niin lenkkeillä enemmän. Mielestäni parasta lenkkeillä on kesällä heti aamun sarastaessa tai auringon painuessa mailleen. Kovin ihanteellinen ilma ulkoilulle on myös silloin, kun on syksyinen ilta, jonkin verran lehtiä maassa, mittari lähellä nollaa, ehkä viitisen astetta plussaa ja ilman kosteus tiivistyy lehtien pintaan kosteaksi huurteeksi.


Tänään oli kesäinen aurinkoisa ilma, mutta jotenkin kylmä ja tuulinen. Urheilukaupassa oli viileää ja kaikki uudet syysmallistot olivat tulleet, niin kävin niitä kuikuilemassa ja hypistelemässä. Kauppaan jäi vielä

Nike Air Zoom Pegasus

TAI

Nike Dual Fusion x

JA 

Nike Tech Hoodie

Syksy on ihana kaikkine sateineen, kurakelineen ja kylmyyksineen, mutta yksiä kivoimmista jutuista syksyssä on pukeutuminen. Odotin bussipysäkillä väristen päästäkseni lämpimään bussiin, mutta vielä mitä! Siellä oli täysi ilmastointi päällä. Tekisi mieli pukeutua lämpimään neuleeseen. On ihanaa, kun voi pukeutua lämpimästi.

Ostin kaupasta kuitenkin jotain.



Aloitetaan näillä. :)

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...