sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ihana viikonloppu

Viikonloppu oli ihana. Ensimmäinen viikonloppu oikean arjen aloittamisen jälkeen. Uusi työpaikkatalomme on tosi upea, hienot tilat ja ihanat lapset :) Ei siitä sen enempää.

Perjantaina töiden jälkeen kävimme heittämässä frisbeetä koriin Munkkiniemen puistossa. Ensin oli vähän takeltelua, kun viime heittämisestä oli aikaa, mutta kyllä se siitä alkoi sutkaantua.


Lauantaina olimme varanneet kasista ysiin radan Talin keilahallista. Keilailu sujui niin kivasti, että otimme puoli tuntia lisää. Sen jälkeen pizza ja leffa mukaan ja loppuilta menikin siinä.


Tänään oli liian kuuma sisällä, joten oli päästävä ulos ja teinkin parin tunnin lenkin kamera kainalossa. Tuli upeita kuvia, mutta laitan tänne vain muutaman.









Eli aivan ihanan ihana viikonloppu :) Superia muuten, että Pappagallon jäätelöä myydään kaupoissa. Harmi, ettei ole tullut ennen ostettua, vaikka monesti on meinannut. On vain niin paljon muitakin jäälöitä! Mutta om noms, nyt on Pappagallon lakritsia maistettu ja se jätti jopa ihanan jälkimaun suuhun. Mmm...

Ihana arki jälleen tulossa. Tai toivottavasti muillekin ihana arki. Jos työnne on raskasta, niin tsemppiä ja voimia töihin!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...