sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Uudet kengät ja luistimet!




Jeps! Kävin eilen Top-Sportissa ja vietin siellä pari tuntia koittaen monia kenkiä, kunnes nämä yksilöt jäivät eniten toiseen jalkaan kuluttamaan lattiaa. Uudet talvikengät, kun ei ollut sellaisia ennen. At all. Miulla on siis kylmät liilat mokkaiset saapikkaat, lenkkarit ja Vansin varsitennarit. Eli ei ollut talvisaappaita. Mutta nytpä on! :)

You’ll be proud to put your feet up near the fire at the lodge in this charmer of a boot. Waterproof, woven synthetic textile with jacket-like baffling and faux-fur at collar and tongue make a fashion statement while 200g’s of insulation, heat-trapping reflective lining, and advanced traction outsole take care of business.








Brand new ice skates!!! Ostin myös ne, kun viime luistimet, jotka omistan ovat kokoa liian pienet. Sain hyvää palvelua ja myös teroituksen luistimiin, etteivät ole enää ns. tehdasterässä. Can't wait to try them on ice! Huomenna varmaankin pääsee koittamaan. Pitää vain löytää sopiva jää jostain. Nämä ovat siis CCM:n CS-luistimet.


Luistella voi Helsingissä noilla alueilla. Brahen jään ja Haagan jään jo näinkin, mutta mikä olisi lähinnä ja paras. Voi käydä kokeilemassa monia. Ja toivoa, ettei kaadu. Pitäisiköhän sitoa varmuuden vuoksi tyyny pyllyyn kiinni?

Olen erittäin innostunut tästä henkilöstä, joka koittaa erilaisia ruokia. Nams nams nams!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toinen retki Nuuksiossa

Tapahtui edellisviikonloppuna noin parin vai kolmen päivän varoajalla. Piti sitä edeltävänä viikonloppuna potea flunssan loppua, joten en te...