torstai 18. joulukuuta 2014

Uusia tuulahduksia



Lääh ja puuh. Eilen tuli pyöräiltyä työterveystalolle keskustaan ja takaisin töihin eksyen Pasilan aseman kautta. Tyhmä kännykän navigaattori, kun ei voi näyttää pyörille erikseen hyviä reittejä. Yhdessä kohtaa menin jopa kokonaan ympäri, koska uusia teitä rakennetaan yhdessä paikassa. Mutta ainakin aurinko paistoi, vaikka hiki siinä kyllä tuli, kun taisi olla liikaa vaatetta päällä, ku piti olla muka-kylmä ilma. Tuli siis pyöräiltyä joku 15 kilometriä. Ja tänään 12 kilometriä, koska pyöräilin Kaareen ostoksille, mutta miekkosella ei ollutkaan pyörätelineen avainta, niin piti pyöräillä takaisinkin vesisateessa. Jospa se lumikin tulisi.

Tänään tonttuilimme pakettien kimpussa. Ja tuli aika väsy kahden päivän reippailusta, joten nukuin pienet ilttarit samalla, kun Ukkosein hääri tiskien kimpussa. Herättyäni päätin sitten siivota vaatteet ja ylimääräiset lehdet pois nurkista. Jälleen on siistiä, vaikka pitäisikin näyttää imuria lattialle ja pölyrättiä pöytäpinnoille ja hyllyille sun muille.


Söimme hyvää kanasalaattia ennen nukkumista. 
Opin jopa, että purjo on sipuli. Meni parsan kanssa sekaisin.

Sain ihanan yllätyslahjan työkavereilta <3
Koska vaihdan työpaikkaa. Aloitan uudessa paikassa seitsemäntenä päivänä. Uudet tuulet siis puhaltavat ja ollaan jännän äärellä. Sitä ennen kuitenkin joululoma ja toivottavasti myös jonkun verran lunta. Mieki tonttuilin loput lahjat tänään ja pistin pakettiin. Pitäisi laittaa huomenna menemään joulukortit sukulaisille. Tai no lähimmille ainakin. Nyt nukusteloimaan. Gutt nacht!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...