sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Kevät tuli, ulos mars mars





Eilisen illan otoksia. Tulppaanit aukeavat huiman nopeasti ja haluaisin vain pysäyttää ajan niissä, etteivät kuolisi pois.

Eilen illalla söin pizzaa ja jäätelöä. Sekä kahvia ja kolaa. Meinasin nukahtaa valot ja Netflix päällä yhdeltä, joten se yhdeksän ja kymmenen välillä nautittu kahvi ei vaikuta yöuniini millään tavalla. Olisi voinut mennä jo puolilta öin nukkumaan, mutta halusin venyttää päivää. Varmasti kahvinsietokykyni perinyt isältä, joka varmasti juo enemmän iltakahvia kuin minä. Perheestämme varmaankin veli juo eniten kahvia luulen. Äiti juo eniten teetä - taito jota en ole vieläkään oppinut.

Ensi viikon koitan olla ilman ylimääräisiä herkkuja. Iho ja elimistö varmasti kiittävät. Suolisto pistää oikein kunnolla vastaan juuri nyt ja haluaisin kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siten jaksaisi muutenkin hoitaa elämän askareita, kun tuntee hyvää oloa sisältäpäin.

Ai niin. Päätin heittää mikron pois ja koittaa mikrotonta elämää.



























Lyhyesti. Oli aivan ihana aurinkoinen sunnuntai ja aamurötväysten jälkeen suuntasin Vanhakaupunginkoskelle kuvailemaan. Siis koski todellakin kuohui. Sillalla sai vesisuihketta päällensä ja ilmassa näkyi selkeää vesihöyryä.

Vielä oli lunta paikka paikoin siellä täällä, mutta oli lähellä, etten ottanut pyörää kellarista matkavälineeksi. Vähän vaikea hahmottaa Helsingissä pyöräteitä, kun aina välillä täytyy uhata henkikultaansa ja pyöräillä autojen seassa. Vielä vaarallisempaa, jos sattuu olemaan ratikka samalla reitillä, niin pitää varoa, ettei rengas osu uomaan, jolloin voisi syntyä tietynlainen tapahtumien ketju.

Vanhankaupungin jälkeen suuntasin Lammassaareen ja sieltä Kuusiluodolle, vaikka hetken mietin, että jättäisin sen toiselle kerralle. Muutaman tunnin aurinkoisessa säässä ulkoilu oli kyllä todella riemastuttavaa. Kevät tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...