lauantai 23. maaliskuuta 2019

Ihana arkiviikko takana


Ei pizzaperjantaita viime viikolla lähtöhässäköiden takia, joten sitten tuli pizzamaanantai tällä viikolla. Valitsin ennen näkemättömän Grandiosan grilled veggies uutuus-pizzan.


Tätä olin jo jonkin aikaa miettinyt hankkivani ja vihdoin hankin sen. Käytössä oikein hieno ja parasta siinä on se, että laitetaan niin kuin serum yleensä, kosteusvoiteen yhteydessä eli ei tarvitse levitellä CC-voidetta naamariin bussissa matkalla töihin. Kaikkein parasta toki olisi, jos pystyisi syömään sen verran terveellisesti, ettei kummoisiakaan ihosuojia tarvitsisi. Kai se herkkupyllyys joskus vaimenee.


Aivan ihanan ihana Vallila.


Sekä Sörnäinen. Valon määrä selvästi lisääntyy ja kevät on tulossa. Eilen otettiinkin kevätlelut esiin ja heivattiin talvilelut varaston perälle. Lisäksi sain siivota varaston jejei! Silloin mietin, kuinka kivaa olisi, jos olisi oma piha, jota voisi laittaa ja aina syksyisin haravoida lehtiä. Sellainen on mukavaa.



Tällä viikolla tuli ihanat Seurasaari-kuvat vastaan vuodelta 2015.


Ja lenkkimaisemakuvat parin vuoden takaa. Olen muutenkin lueskellut, että pari vuotta sitten tällä viikolla oli kevät paljon selkeämmin näkyvillä kuin nyt. Silloin kävi lenkillä uusilla lenkkareilla ja oli jo muutaman kerran pyöräillytkin. Eilen kyllä tosiaan mietti, että voisipa pyöräillä. Olisi ihanaa. Harmi vain, että en tosiaan aio pyöräillä jään päällä. Töihin saapuminenkin oli sellaista pingviinivaappumista, että mietin, mahdankohan hirveästi myöhästyä töistä vain sen takia, ettei pääse polulla eteenpäin.


Hankin ihastuttavia vaaleanpunertavia tulppaaneja. Kukat ovat niin ihania asunnossa. Piristävät. Tykkäsin ennen seitsemästä kukasta, mutta nyt tuntuu, että on tullut pari tai kolme lisää eli tämä tulppaani ja tietty pensasmagnolia vain tuoksunsa perusteella. Jollei se sitten ollut metsässä kasvava luumupuu. Sellainen suloinen makeahko tuoksu. Mistä sen tietäisi. Seitsemän muuta kukkaa, jos nyt ne muistan, ovat pioni, lilja, cladiolus, orkidea, gerbera, ruusu ja auringonkukka. Orkideakin on tosi kaunis kukka, mutta harvoinpa sellaiseen on varaa.


Yritys hyvä alkaa juomaan vihreää ja valkoista teetä enemmän. Pitäisi ainakin.




Eilisen illan kuvia. Tulppaanit avautuvat ja ovat tosi kauniita siinä pöydällä. Hetken makoilin matolla töiden, salin ja kauppareissun jälkeen eilen illalla ja ajattelin, kuinka ihanaa on olla kotona. Ja kuinka ihana päivä oli eilen ja torstainakin. Aurinkoa piisasi paljolti. Nyt se pitäisi houkutella esiin pilvien takaa. Ja kuinka ihanaa, että on perjantai ja viikonloppu edessä ilman mitään velvollisuuksia, mutta aion toki tänään tehdä kaikenlaista. Heti kun saan tämän kirjoitettua.


Ensin tuosta pussilakanasta. Viime postauksessa oli Manterolin kapsäkki kädessä Myllyssä, mutten kertonut, mitä se sisälsi. Eilen vihdoin asensin uuden lakanan paikoilleen ja se on aivan ihana. Tämän suloisen kuutti-lakanan näin Myllytys-lehdessä ja sen takia juuri lähdimmekin käymään Myllyssä, vaikka kyllä me siellä kaikkialla muuallakin äidin kanssa kävimme. Pussilakana ja tyynyliina on kampapuuvillaa ja niin mukava.
Pussilakanat ja vaatteet kehoitetaan pesemään ennen käyttöä, mutta en tehnyt tuolle niin, koska se ei todellakaan haissut yhtä pahalta kuin yhdet Finlaysonin lakanat kerran ja tiedän, ettei pesemättömät tekstiilit aiheuta minulle iho-ongelmia. Mutta joillekin voi aiheuttaa, joten yleisesti kehoitetaan pesemään tekstiilit ennen käyttöä. Ihan hyvä vain. Itse vain tykkään siitä uuden hajusta.

Tuosta ihanasta söpöstä pupukortista olen täysin samaa mieltä kortin tekstin kanssa. Eilenkin olin tosi mielissäni siitä, että sain siivoilla varastoa ja sain sen valmiiksi ja nyt on kaikki asiat järjestyksessä. Se että saa tilaisuuden pyytämättä tehdä jotain itselle tärkeää on minusta todella suuri kaunis ele.

Muistan aina tänään niin kuin eilen ja huomennakin:

- tänään olen kiitollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...