lauantai 3. maaliskuuta 2018

Rumsteerausta ja maisemia

Diipa daapa.

Saapa nähdä, mitä tulee kirjoitettua, kun ei ole mitään ajatusta. Keitänpä kahvia, jos se laittaisi ajatukset pyörimään vauhdikkaammin. Veli oli yllätysvierailulla eilen, mikä oli kiva asia. Höpötettiin ja juotiin kahvia. Sain hänet pelaamaankin kanssani kivaa peliä. Tänään saatoin hänet bussiterminaaliin. Harmi kyllä bussi oli 20 min myöhässä. Toivottavasti kuitenkin pääsee ajoissa kotiin asti. Katselen samalla Frendejä. Tässä pitäisi yrittää tappaa aikaa puolitoista tuntia, kunnes menen ystävän kanssa salille. Sen jälkeen toinen ystävä tulee kylään kahville. Ilta vielä avoinna. Toivottavasti silloinkin jotain kivaa. Nyt kuitenkin suklaapuuroa ja kahvia Oatly kaffella.


Viime sunnuntain aamua.



Rumsteerasin eli muutin tavaroiden paikkaa viime sunnuntaina mietittyäni asiaa muutaman päivän. Siirsin sängyn ikkunan viereen, missä oli kirjahylly ja ruokapöytä. Yöpöytä löysi uuden paikan mukavasti dulautuen kirjahyllyyn. Velikin sanoi kuvat nähtyään, että on parempi järjestys kuin ennen. Mattokin kääntyi toisinpäin ja tuntuu, että nyt on paljon enemmän tilaa keskiosassa huoneistoa.


Vaihdoin Finlaysonin ihanan pirteät lakanatkin sänkyyn. Hankin nämä lakanat silloin, kun oli pari vuotta sitten K-kaupoissa puoleen hintaan ja oli vaikea löytää. Toiset samanlaiset lakanat jätin vanhaan osoitteeseen, kun ne sinne kuuluivat.


Ihana panda/pesukarhu tv-tasolla tv:n vieressä katselee maailman menoa. Laitoin siihen viereen jouluna äidiltä saadun oudon koristeen. En ihan heti heitä koskaan pois lahjaksi saatua.


Hyllyjen päällystöt muokkautuivat vähän erilaisiksi ja ovat kivat näin. Ruskea karhu pikkukarhun kera pääsi ylätasollr mummin maalaaman taulun viereen.


Ikkunalauta. Night bulb. Sitruunasaippuoita Italiasta pikku pussukassa. Bambu joka kestää yyvin aikaa. Poskelle pussaava enkeli-patsas. Finnmarin kynttelikkö, jossa vadelmatuoksukynttilöitä. Kynttilä-astia.


Orava joka piti viedä töihin, mutta ei halunnut lähteä. Sen takana kotitonttu piilossa.


Nallukka sängyn päällä. Hankittu 2014 ja tuonut paljon onnea ja söpöyttä kaikkialle, missä on ollut.


Avokeittiösyvänne. Tykkään. Saa tulitkin tislattua, että näyttäisi nätiltä.







Työmatkojen varsilta aamuisin auringonnousua katsellen. Ihanaa, kun joka päivä on paistanut aurinko, vaikka onkin ollut kylmää.


Kävin yhtenä päivänä, torstaina oliko, Sellossa töiden jälkeen. Kiersin vähän kaupoissa ja näin muutaman kivan vaatteen, joista tosiaan tykkäisin. Varsinkin kun housuilla on paha tapa ratketa haaroista. Olin myös nauttimassa suodatinkahvia kauramaidolla Cafe Buffossa (yleensä menen Robert's Coffeehen) ja mövenpick - jäätelöä.



Lisää auringonnousuja. Nyt on jo maaliskuu. Hyvin mahdollista että kuukauden päästä kaikki lumet ovat sulaneet. Kevät on tulossa. Kaupoissa on ihania pääsiäisjuttuja.


Teki perjantaina mieli suklaata töiden jälkeen just because. No saattoi naisten vaivatkin olla syynä. Oli hyvä patukka :) Nyt kohti treenejä kaverin kanssa. Toisen kaverin näenkin vasta huomenna, mutta illalla jotain kivaa :)

Mukavaa päivää ja viikonloppua!

2 kommenttia:

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...