sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Pakkasta, aurinkoa ja hitaita aamuja



Tällä viikolla on ollut kylmä, mutta on niin ihanaa, kun joka päivä on paistanut aurinko. Jossain vaiheessa tuntui, että tämä viikko on ollut raskaampi kuin muut, mistä voisi johtua, mutta on tainnut olla vain vähän erilainen hiihtoloman takia ja senkin takia, ettei joka päivä ole voinut olla ulkona kovin pitkään kylmän ilman takia. Aurinko on ihana.


Ostin eräs päivä hiuksille hoitonaamion. Kokeilin ekaa kertaa hiusnaamiota, kun edeltävänä päivänä hiukset olivat kuin hampusta tehty pesä. Eli kuivan ja elottoman tuntuinen köntti pään päällä. Ostin lähikaupasta parhaimman näköisen ja päädyin tähän Garnier Responsin caring maskiin with Marvellous nectar argan and camelia oils. Ja tuote lupasi intensiivistä hoitoa, pehmeyttä ja kiiltoa. Ja piti kyllä paikkaansa! Sain jopa kehuja seuraavana päivänä töissä työkaverilta. Shampoopesun jälkeen jo laittaessa tuntui, että hiukset silottuvat ja pehmenevät. 3-5 minuuttia on todella vähän vaivaa siitä tuloksesta, minkä tällä sai aikaan. Suosittelen!

Oli muutenkin aivan super ihana päivä aurinkoineen kaikkineen. Viime postauksessa mahdoinko mainita, että tällä viikolla en huolehtisi mistään, vaikka parista asiasta olen kyllä huolestunut, mutten sen enempää. Voi ainakin yrittää olla huolestumatta, elämä on kevyempää sillä tavoin.


En tykkää tehdaspäästöistä, mutta ne ovat kyllä kuvauksellisia auringonvalossa aamuisin kun menee ohi bussin kyydissä ja katselee maisemia.



Torstaina menin Keravalle katsomaan ystävääni, joka oli saanut vauvan. Vaikka vauva oli kolmiviikkoinen, niin hän oli kyllä niiiin pieeeni. Taisin nähdä tällä viikolla kahteen otteeseen untakin, että pitelisin pientä vauvaa sylissä.
 

Aamut ja niiden kajastukset puiden takaa.


Olin eilen käymässä Espresso Housessa. Tilasin kahvin kauramaidolla, kalkkunavoileivän sekä raakasuklaapalleron. Siellä soi aina hyvä musiikki. Siinä oli kiva hetki istuskella. Sen jälkeen kävin kirjakaupassa hetken tutkimassa ja lähdin kirjastoon.

On salilla käynti jääny tällä viikolla yhteen kertaan ja tullut viime aikoina syötyä ihan liikaa herkkuja. Se asia korjaantunee ensi viikolla, kun kokeilen viikon maidotonta, sokeritonta ja vehnätöntä. Jospa se olo siitä kohentuisi, iho parantuisi ja mieli virkistyisi.


Perjantaina sain haettua Oriflamen paketin pakettiautomaatista ja siellä oli mahtava Aqua boost foundation, jota alan käyttämään päivittäin, koska sillä tulee niin ihanan heleän näköinen iho. Lisäksi olin tilannut fat lash - ripsivärin, joka on myös kiva, sekä päällyslakan. Lakkasin eilen ennen lähtöä kynnet vaaleansinisellä ja vaaleanlilalla. Tykkään, kun yksi tai kaksi kynttä ovat erilaisia. Joku päivä varmaan käyn manikyyrilläkin, mutta oma kynsien pituus kyllä riittänee ja pitkät kynnet haittaisivat työtäkin kertomatta niiden muista haittapuolista. Laitoin päällyslakkaa kynsilakan päälle sen kuivuttua jospa tällä kertaa kynsilakka ei lähtisi irtoamaan heti seuraavana päivänä. Pitäisi kovettaa kynnen pintaa ja pitää kynnet kauniimpana pidempään. Ja toi kiiltoakin kynsiin. Ainakin vielä on eilinen lakka pysynyt paikoillaan. Kyllä nätit kynnetkin piristävät mieltä.





Eilen kävin pikapikaa ulkona. Oli niin ihanan aurinkoista aamupäivällä, mutta kylmyys ja tuuli olivat vähän liian kovia kävelyyn, vaikka aurinko paistaisikin. Kävinpä siis ratikkamatkalla vain Stockmannin kulmalla ja tulin takaisin. Piti käydä kuvaamassa vielä Hakaniemeä, koska halusin kuvata lähempää näkyvät savupilvet pilvettömällä taivaalla. Olin ihmeissäni, että jää oli täynnä jalanjälkiä, koska silloin kun olisin itse halunnut kävellä jään päällä, niin jää ei vielä kantanut. Sitten lämpötila laskikin aika alas. Jospa kävisi kävelemässä siellä tänään. Tekisi itsensä eskimoksi.


My kind of brunch. Puuroa veteen ja kaurajuomaan tehtynä, kahvia jota voi kotonakin juoda nykyään, koska Oatly kaffe. Maistoin Valion Oddlygoodin mustikkaa maistettuani jo vadelmaa ja mangoa. Sitä vaniljaa ei ole tullut ainakaan lähikaupassa vielä vastaan. Eilen söin valkosipulivoipatonkia illalliseksi munakkaan lisäksi ja tänä aamuna toisen puolen, koska huomenna ei enää voi. Selailen tuon Oriflamen lehden jossain vaiheessa. En osaa juoda suoraan lasista, joten sitruunamehulla maustettua vettä juon pillillä lasista. Ja nautin hitaasta aamusta.

Kävin ennen aamupalaa suihkussa. Nyt katselen leffaa sekä netistä asuntoja huvin vuoksi, pesen astiat, vaihdan petivaatteet ja pelailen vielä hetken ennen kuin keksin, mitä kaikkea muuta voisi tehdä tänään. Yli 12 tuntia vielä aikaa tässä päivässä riippuen toki, meneekö vasta keskiyöllä nukkumaan, kun huomenna menee iltavuoroon, joka alkaa yhdeksältä, joten ei tarvitse ennen seitsemää herätä.

Tänään kaveri ei pääsekään kahvilla käymään, joten pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Koko päivä aikaa, enkä aio kuluttaa sitä surkutteluun, enkä kutsu tekemättömyyttä tylsyydeksi. Jos on tylsää, niin sitten keksii tekemistä. Jos ei jaksa tehdä mitään, niin ei tarvitse valittaa asiasta. Jos tarvitsee ottaa itseään niskasta kiinni, niin sitten mennään niska-pers-otteella. Tai pyytää kaveria repimään ulos ovesta. On hyvä olla välillä laiska, mutta ilman tylsistelyä. Ottaa rennosti. Nauttia.

Voisi keittää uuden kupillisen kahvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...