lauantai 10. kesäkuuta 2017

Vireyttä kasviksista

Tämä viikko on sisältänyt auringonpaistetta, sadetta, kylmää ja lämmintä. Virkeyttä ja väsymystä. Salia ja lepopäiviä. Meinattuja lepopäiviä, joista tulikin parin tunnin käpystelyjä. Ostosteluja ja ikkunaostosteluja. Suihkussa laulamista. Hyvää oloa. Nyt on todella hieno fiilis. Aurinko paistaa ja kirjoitan tämän postauksen todella nopeasti, että pääsen tapaamaan ystävääni ja käymme salilla.


Maanantaina vaihdoin ihanat kesäiset Finlaysonin Visa-lakanat. Puhtaat lakanat ovat miellyttävät.





Näitä kauniita päiviä. Tiistaina oli tämän viikon lämpimin päivä. Kävin töiden jälkeen salilla, näin ystävää, istuimme hetken laiturilla ja kävimme syömässä pizzaa Americanassa. Gluteenittomana sain ja sitten harmistuin pizza edessäni, kun huomasin, että sehän sisältää juustoa, mikä on maitotuote. No ei se mitään. Ihana päivä!




Olikohan se keskiviikko vai torstai-päivä, kun satoi, satoi ja satoi vielä vähän enemmän. Kävin töiden jälkeen salilla ja kävelin Hakaniemestä keskustaan. Laulellen sateessa Singing in the rain - kappaletta sekä Nalle Puhin sadelaulua. Kuvailin sadetta ja otin muutaman videonkin, joista pari julkaisin. Näin Koffin hevosvankkurit ensimmäistä kertaa ikinä, kun en tiennyt sellaisia olevan olemassakaan.


Ostosteluja. Kävin sadepäivänä ensin Roasbergilla syömässä raakakakun ja juomassa hyvää teetä. Sen jälkeen käpystelin sateessa Intersportiin, kuikusin sen läpi ja ostin yhden jumppavälineen niille päiville, jolloin ei tule käytyä salilla. Sellainen venyvä nauha. Ostin Meidän perhe-lehden ja harmittelen sitä, että jopa Kallion kirjasto on nyt kesän ajan viikonloppuisin kiinni, juuri silloin kun siellä olisi aikaa käydä. Joten ostin pari lehteä tällä viikolla, kun sai puoleen hintaan ja ilmestyivät juurikin keskiviikkona tai torstaina, mutta joita en ole vielä lukenut. Kotikirjasto siis. Ja Alpron mantelijogurttia ostin, mutta en taida ostaa uudelleen, koska se maistuu hieman mantelimassalta, enkä koskaan tykännyt mantelimassasta. Aina kun kysyttiin, haluaako laskiaispullansa mantelimassalla vai hillolla ja kermavaahdolla, niin valitsin jälkimmäisen.


Nämä sain postissa Hyvinvoinnilta tilattuani keskiviikkona. Kiwaa! Raakasuklaa on sallittua, syön sitä palan päivässä jos sitäkään. Ja Weledan Sea Buckthorn Creamy Body washiin ihastuin täysin kokeiltuani Naisten kympistä saamaani näytepakkausta, joten ostin omaksikin. Aivan ihana tuote, vaikken normaalisti tyrnin tuoksusta tykkää, mutta tämä on aivan ihanaa iholla. Tulee niin puhtoinen ja pehmoinen tunne. Tuo Benecosin natural BB cream 8 in 1 on aivan huippu kyllä! Nyt kun olen aloittanut 3 x tontonin (sokeriton, maidoton, vehnätön) ja käyttänyt Lumenen lisäksi Herbinan energy boost kuorintavoidetta, niin iho on alkanut supernopeasti parantumaan ja näyttämään niin kivalta. Ja tämä Benecos on aivan taivaallinen. Se tekee ihosta tasaisen, sileän, kauniin ja vähän päivettyneen näköisen ja tuoksuukin ihan mahtavalta! Tontonton tekee kyllä hyvää. Aivan järisyttävää! Lisäksi vaikka ostin oatlyn kaffejuomaa kahvia varten, niin pari viime päivää on mennyt teellä, kun olen aivan hurahtanut Clipperin valkoisiin lohikäärmeteihin, jotka maistuvat niin hyviltä! Eilen ramaisi ja nukuin tunnin töiden jälkeen, mutta muuten ei ole ollut ongelmaa kahvin jättämisen kanssa. Alkuviikosta join vain aamukahvin kotona ja töissä teetä, kunnes siirtyi kokonaan teehen.




Eilen kävin töiden jälkeisenä Silvopleessä nauttimassa hyvää kasvisruokaa :) Sitten päikkäröin. 






 







Ihana oli päivä ja ilma. Menin yhden kivan kanssa herättyäni Kruununhaan läpi Tervasaareen  katsomaan lentsikoita. Taas yksi lyhyt tie paikkaan, jossa ei välttämättä ollut käynyt mutta siellä kuljettuani olin ihan varma, että olen käynyt siellä. Kolme vuotta sitten.

Nyt ystävää ja hänen tytärtään moikkaamaan, salille ja syleilemään auringonvaloa. Hehe. Tjsp.

Ihanaa aurinkoista päivää! Just sulle ;)

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...