maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kesän ensimmäinen viikko osa 2





Tänään heräsin, paijasin kisuja. Otin heistä pari kuvaa ja jatkoin unia. Etsin kadonneita tavaroita ennen kuin päästiin lähtemään. Kasvosaippuani isäntäväki oli myöhemmin löytänyt, kun se oli pompannut kahvinkeittimen viereen piiloon ja korvikset löytyivät sohvan alta, juuri nämä uudet lempparini.

Aamiaiseksi isä teki croissanteja purkista, leipää sai päällystää margariinilla, kananmunalla, kurkulla ja tomaatilla, sai syödä kerroskiisselin, juoda kahvia sekä tuoremehua. Aika brunssi :) Sen jälkeen keräsimme kimpsut ja kampsut kasaan ja ajattelimme mennä ajelulle ja käppäilylle Ruissaloon.
















Ruissalon Kansanpuisto on aivan mielettömän ihana kokemus. Ihan valtavasti upeita puita, polkuja, huviloita, valtavasti kasvillisuutta ja aurinko paistoi. Se paistoi niin ihanasti tänään. Mie vaan pyörin siellä ja kuvasin ihan kaikkea ja otin välillä videoitakin. Metsät ovat niin ihania, rakastan olla luonnossa. Vihdoin päästyämme pois metsästä (eli kun miut oli saatu sieltä pois, haha) kävimme vielä kahvella ennen kuin miut heitettiin Turun keskustaan, jossa en ehtinyt nähdä kahta ihmistä, enkä löytänyt pussiani, mutta ei kaikkea ehdi tekemään. Oli ihana viikonloppu ja ihania maisemia ja valtavasti kuvia sain otettua ja nautittua niin monesta asiasta, eikä pidä oikeasti harmitella niitä asioita, joista jäi nauttimatta, pitää vain toivoa ja odottaa, että tulee toisella kerralla mahdollisuus ne toteuttaa tai sitten mahdollisuudet voivat matkustaa luoksesi. Takaisin tulin mahtiseurassa ja Piihovin ABC:llä meni puolivälissä matkaa tovi. Sieltä Kirjapörssistä hankin yhden kirjankin, jota varmaan huomenna voisin alkaa lukemaan.



Suoritin tehopuhdistuksen eli tämä rivi järjestyksessä. Lumene puhdistusgeeli oli ihanan tuntuinen, helppo levittää ja pestä pois. Sen jälkeen 7 minuuttia mutanaamio, jonka jälkeen uusi Herbinan tosi hyvältä tuoksuva ja ihanan tuntuinen kuorintavoide, joka oikeasti jätti kasvot sileäksi ja pehmeän tuntuisiksi. Laitetta käytin, mutta luettuani netistä ohjeet aion huomenna kokeilla toista käyttötapaa. Viimeiseksi levitin argania sisältävän kosteusvoiteen.

Ihoni on kuukautisten jälkeen voinut huonosti ja tainnut vähän sokeriakin kuukautisten aikana nauttia, mutta luulen, että naaman iho on reagoinut hormonaalisesti ja kenties stressistäkin eniten. Ja sitten kun yrittää peittää meikkivoiteella, niin se tekee vain hallaa ja lisää finnejä ja kauhea oravanpyörä. Nyt kuitenkin ajattelin olla lisäsokerittomalla, vehnättömällä ja maidottomalla ja katsoa, mitä tapahtuu. Liikkua, juoda vettä ja pysyä positiivisena: iloita kaivonkannestakin ja ajatella, että ohimenevä paha haju on tosiaankin ohimenevä, eikä sille tarvitse nyrpistää nenäänsä. Yritän olla käyttämättä meikkiä, vaikka näyttäisi kuinka hassulta. Ei tämä iho meikin kanssa parannu, vaan hyvällä ja ehdottomasti kärsivällisellä hoidolla.

Sanotaan, että kehon hyvä olo ja terveys näkyy ulospäin. Naamani näyttää siltä, ettei keho voisi hyvin sisältäpäin ja tottakai haluan, että minusta näkyy hyvinvointi ulospäin. Se vaikuttaa myös toisinpäin, että jos näyttää omasta mielestään huonolta, niin se tulee sisällepäin, mikä ei myöskään ole hyvä. Ja omassa kehossaan ja ihossaanhan pitäisi viihtyä, joten eikö silloin tekisi kaikkensa sen oman hyvinvointinsa ja terveytensä eteen olematta yhtään sen itsekkäämpi kuin kukaan muukaan.

Nyt pitäisi jo nukkua. Oikeastaan olisi pitänyt mennä nukkumaan jo tunti sitten, koska huomenna on töitä, vaikka haluaisikin vielä yhden ylimääräisen vapaapäivän (ainahan sitä sunnuntaisin). Viikonloppu meni niin hurjan nopeasti ja oikeastaan voisin koko viikonlopun perjantaista asti toistaa. Se oli niin kiva, vaikka pari juttua saattaisin matkalta muuttaa, esim pitäisin parempaa huolta tavaroistani. No mutta katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan.

Mukavaa kesäkuun toista viikkoa!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...