lauantai 6. toukokuuta 2017

Aurinkoa ja jaksamista

Aika väsynyt viikko. Kivan aurinkoinen. Ihanan aurinkoinen! Ja olen alkanut tekemään pieniä videoitakin, joita on kiva katsella jälkeenpäin. Tällä viikolla on vaivannut nuha, joka tuli maanantain ulkoiluretkestä. En ole antanut sen vaivata, vaikka eilenkin heräsin pari tuntia ennen herätystä, selasin zalandolta urheiluvaatteita ja katselin Netflixiä juoden kahvia ja syöden aamupuuroa kaikessa rauhassa.
Töiden jälkeen olin niin lopen uupunut, että olo oli ihan rätti ja olisin halunnut käydä vain nukkumaan, mutta muistin lupauksen itselleni, ostin kaupasta banaanin ja juotavaa jogurtin ja menin salille. 15 minuuttia crosstrainerilla hyvän musiikin tahdittamana, vatsalihakset ja kädet. Ennen sivuvatsoja ja pyllyä piti istahtaa hetkeksi lattialle ennen kuin jaksoin treenin loppuun. Oli onneksi niin lämmin päivä että salin lopulla olin juonut jo viisi pullollista vettä sinä päivänä.






Salin jälkeen kävin kaupasta Karhun ja muutaman irtokarkin, jotka menin nauttimaan Hakaniemen rantaan ilta-auringon paisteeseen.  Valoisuus on kahden viime viikon aikana lisääntynyt ihan valtavasti siitä, kun aurinko laski viideltä siihen, että aurinko alkaa laskea vasta kahdeksalta ja on jo aamuviideltä noussut. Illalla olin niin väsynyt, että nukahdin kännykkää katsellessa. No tänään on uusi päivä. Aamulla Zalandoa katsoessani ajattelin, kuinka pitkä aika on siitä, että olen ostanut mitään muuta kuin kahvia, ruokaa tai peruselintarvikkeita. Toisinaan, kun kävelen KappAhlin ja Lindexin ohi näen ihania uusia ja nättejä kevät- ja kesävaatteita, joita tekee mieli mennä lähemmin katselemaan, hypistelemään ja sovittamaan. Taidan tänään mennä katselemaan, kun ei ole muutakaan. No sali ja kirjasto myös suunnitelmissa, mutta välillä jotain muuta. Ja tekee mieli mennä ihmisten keskelle. Kaipaan ihmisten keskellä ja lähellä olemista joka päivä. 


Työmatkapyöräilin yhteensä noin 14 kilometriä pyöräillessäni töihin ja takaisin keskiviikkona. Taisi se nuha tulla vasta siitä. Tiistaina vapun jälkeen huokailin bussissa aurinkoisena lämpimänä päivänä siihen viereiselle pyörätiellä, jonka näki bussista.


Vallilan kirjastossa selaamassa ja lukemassa lehtiä. Siellä on riippukeinu, jossa voi makoilla.





Tämän aamun munakas vielä.  Kutsun sitä eggoccinoksi. Hieno aurinkoinen päivä tulossa!

Nautitaan!

~ Lilja Lumi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...