tiistai 9. elokuuta 2016

Visiitti Turkuun











Tällaisen lampun todellakin haluaisin. Sellainen on kuulemma Anttilasta joskus ostettu (yhyhyyhy!) Joten pitää yrittää metsästää jostain sellaista. Huutakaa hep jos jossain näkyy :) Kuvan lamppu on siis kauttaaltaan valkoinen.







Lyhyestä virsi kaunis, kun tämä piti jo eilen kirjoittaa. Kävin Turun suuntimalla ja hengailin hetken keskustassa tallustellen, kuvaillen ja italialaista jäätelöä syöden (sain maistaakin paria ennen päätöstä - voi että Turussa on nykyään kivoja myyjiä) ennen kuin äiti kaappasi mukaansa. Menin ensin äidin luokse ja vietin äidin ja veljen kanssa aikaa.

Nukuin ihan liian vähän, koska innostuin värittämään yhden kuvan loppuun. Veli herätti puoli kahdeksan aikoihin aamukahville ja unta taisi tulla vähän päälle neljä tuntia. No eipä siinä mitään. Kunhan sain itseni ylös kammettua, niin päivä sujui ihan kivasti.

Menimme äidin kanssa Skanssiin ihmettelemään ja ikkunaostoksille. Löysin Vero Modasta varsin kiinnostavia löytöjä, mutten ostanut niitä vielä. Kumma kyllä yhtäkään niistä ei tuntunut olevan Kampin Vero Modassa, pitääköhän lähteä uudestaan Turkuun.

Skanssin jälkeen suuntasimme isän luokse ja hörpin vaniljalatten matkalla, koska olin väsynyt. Piristyin jälleen joksikin aikaa, kunnes illalla kämpille päästyä pesin naaman ja hampaat ja painuin nukkumaan. Tosin kello tikitti silloin puolta yötä, koska bussi kierteli 2,5h.

Isän luona oli mukavaa, hyvää kakkua, eikä kovinkaan montaa ihmistä. Perheen lisäksi vain neljä.
Höpöttelimme, söimme, katselimme kuvia, pukeuduin nätiksi, sain vähän lahjojakin ja nappasin pikkuisen sammakon, josta isä auttoi ottamaan kuvan. Hyppiväinen kaveri ei kauaa paikoillaan pysy.

Sää oli joltisenkin vaihteleva, kun välillä sateli ja jälleen paistoi aurinko. Kun äiti heitti minut Karibiaan, niin näimme jopa etsimämme sateenkaaren.

Eilen en meinannut jaksaa salille, kun oli väsy päivä, mutta tällä kertaa keho halusi salille, vaikka mieli sanoi ei. Olin jo kerrostalon alakerrassa menossa kirjastoon, kun keho päätti, että nyt haetaan ne salikamat ja mennään salille. Niinpä menin. Ja menin 20 minuuttia juoksumatolla ja siitä virkistyneenä jaksoin kunnostaa lihasvoimaakin laitteissa yrittäen mennä joka laitteessa viisi enemmän kuin normaalisti, yritin ylittää sietorajaani, mutta totta puhuakseni en vetele maksimipainoilla, koska on tärkeää, että lihakseni toimivat normaalisti työpaikalla, jossa pitää liikkua ja nostella. Työssäni ei paljoa istuta.

Tänä aamuna ajattelin, jollei jo eilisiltana, että ehkä kehoni kehotti menemään salille ennen kuin ei jaksa mennä. Jospa aavisti tänä päivänä alkaneen flunssan alun. Ostin apteekista sitruunan makuista finrexiä ja mynthonia varmuuden vuoksi. Kämpillä olen pitänyt lämmintä paitaa, housuja ja pörrösukkia, koska lämpöni on laskenut lähes asteen. Jospa se nousee yön aikana.

Kannattaa kuunnella kehoaan, se on useimmiten oikeassa.

~ Lilja Lumi


Tämän viimeistelin viikonloppuyönä


Tämän tein loppuun tänä aamuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...