perjantai 12. elokuuta 2016

Flunssaa ja uusi lelu

Perjantaifiilikset olivat oikein auvoisat tänään ja väsyneet. Tämä flunssa, joka alkoi tiistaina, on ottanut osansa ja tekee väsyneeksi. Luulen flunssan saaneen alkunsa synttäriviikonlopusta, kun tuli puputettua ihan liikaa makeaa täytekakkua ja pullaa, jotka sisälsivät sokeria ja vehnää. Siksipä räkäinen yskä. Flunssa alkoi pienellä nuhalla ja lämmönlaskulla, mutta on nyt äitynyt räkäiseksi yskäksi. Olen yskinyt keuhkoja pihalle monta minuuttia tänään. Töissä kuulostin siltä kuin olisi ollut äänenmurros. Nyt viikonlopun yritän parannella.

Minun piti heti tultuani kämpille tänään kirjoitella ja vielä tiskatakin, vähän värittää, mutta koko ilta on mennyt uuden lelun kanssa leikkiessä.

Kävin maanantaina salilla, vaikkei mieli olisi jaksanut, mutta keho kehotti, mikä oli ihan hyväkin, koska tuli vedettyä aika hyvin - ja ehkä keho tiesi, että tulen sairastumaan.

Tänään oli aamupäivystysvuoro, joten pääsin aikaisin lähtemään töistä. Ennen töistä lähtöä sateli ja kuului ihmeellisiä ukkosta muistuttavia ääniä (luultavasti Malmilta), mutta sateen jälkeen paistoi mitä ihanin aurinko. Aurinkoinen sää on mielestäni kaikkein ihanimmillaan heti sateen jälkeen, kun ilma on puhdasta ja maa kimaltelevaista. Aamulla tullessani töihin paistoi myös aamuaurinko hyvin syksyisesti. Näin muutaman punertavan lehden tuuheassa vaahterassa.


Tein eilen chocolate mud face maskin.


 Bambu on kasvanut ja saanut uusia lehtiä.


Töiden jälkeen köröttelin ratikalla Stockmannille. Yritin kuikuilla sieltä uudestaan Vero Modasta puuttuvia vaatteita. Olen käynyt Keskuskadun ja Kampin kyseisessä putiikissa, mutta kummastakaan ei löydy yhtäkään niistä kolmesta vaatteesta, jotka kuvasin Skanssin Vero Modassa ja jotka aion hankkia. Kohta pitää alkaa miettiä uutta reissua Turkuun sen takia, ettei Helsingistä löydy jotain. Vielä on koluamatta Itäkeskus ja Sello. Sen jälkeen kyllä luovutan ja sitä ennen tarkastan netin.

Harmitus on myös sekin, että tykkään kovasti Happy Socksin kuoseista, mutta naisille sukissa on kuoseja todella vähän ja ne ovat rumia, kun taas miehille on todella paljon todella hienoja kuoseja ja vielä boksereissa ja ties missä. Kai se on alunperin miehille tarkoitettu merkki.


Stockmannin jälkeen kävin hakemassa Starbucksista keskikokoisen latten sokerittomalla karamellikastikkeella. Se kädessäni kävelin ympäri kirjakauppaa katsoen, olisiko uusia kirjoja tai hauskoja vihkoja (meinasin ostaa ystäväkirjan). Sitten menin yläkertaan hakemaan mitä aikosinkin eli 30 kappaleen pakkauksen stabiloja, jossa on muutama väri enemmän, mitä ei ennen ollut. Nyt kelpaa väritellä.


Näiden parissa istuksin koneen ääressä.


Kuva googlesta.


Niin. Ja myös tämän. Alunperin piti käydä vain katsomassa, minkälaisia vaihtoehtoja Aleksanterinkadun Elisa-kaupassa on, kunnes lyötiinkin kaupat lukkoon ja nyt olen onnellinen uuden Samsung Galaxyn omistaja. Olen ihastellut ja lisäillyt uusia sovelluksia kännykkään jonkin aikaa.
Nokian yksi viimeisimmistä Lumioista ei ollut tarpeeksi käyttööni, joten päätin hankkia jo jonkin aikaa pohtimani Samsungin. Olen ollut Nokia-uskollinen siitä saakka, kun 15-vuotiaana oman 3310:n sain. Enää ei ole Nokiaa, joten oli korkea aika vaihtaa.

Hankin vekottimeen saman tien suojakuoretkin Teknisk magazinesta - tiedän kyllä, mitä puhelimelle tapahtuu, kun se tipahtaa. Eipä aiheesta sen enempää.

Pysykää terveinä!

Rakastan syksyä <3

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...