sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Suunnitelmia

Nythän on yö

...joten kirjoitan nopeasti

Olen muuttamassa Helsinkiin ja aion tutustua siihen perinpohjin: kahviloihin, ravintoloihin, ehkä jopa istuskelupaikkoihin, teattereihin, museoihin, kirpputoreihin, toreihin, saariin, puistoihin, metsiin, leipomoihin, kirkkoihin, kirjastoihin, pieniin kyläkauppoihin ja erikoispuoteihin. Aion seurata kulttuuria ja nähdä ja kokea mahdollisimman paljon.


Olen tänään puistopiknikin lisäksi viettänyt aika paljon aikaa tutustumalla erilaisiin asuntoihin ja varsinkin ihastellut erilaisia sisustuksia. Viime aikoina on pälkähtänyt mieleen yksinkertainen mustaa ja valkoista kontrastia esiin tuova sisustus, mutta jossa olisi muutama väriläiskä siellä ja täällä kuitenkin säilyttäen harmoniansa. Se ristiriitaantuu varmaankin sen kanssa, että pidän myös maalaisromanttisuudesta.
Miten siis olla maalaisromanttinen moderni retro samaan aikaan?
Olen myös tutustunut eri sisustusblogeihin, mutta niitä on niin paljon.
Pitää tutustua vielä tarkemmin :)

kotiguru
scandidecoration
















Good night and sleep wide! :)

P.S. Pitäisi myös aloittaa valokuvauksen lisäksi muutama taideprojekti mustekynää käyttäen ja puuta kaivertaen. Mieli ihan vilisee ideoita!

P.S. II Pitäisi myös heittää kaikenlaista roinaa pois, kuten käyttämättömiä vaatteita, leffoja, kirjoja, peli, astioita, sohva ja pöytäkin. Uuden hyllykön tarvitsisin hieman taideprojektia varten ja muutenkin.

P.S. III Suunnitelmissa on myös aloittaa aamulenkit, mutten vielä ole saanut aikaiseksi. Siitä oli tosi hyvä juttu viime KuntoPlus-lehdessä, kannattaa käydä kurkkaamassa :) Huomenna voisi kävellä töihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...