lauantai 19. huhtikuuta 2014

Innostumista

Hello!


On ihanaa lukea lehtiä, selata juttuja ja katsella kuvia. Vielä upeampaa on inspiroitua ja innostua lehden sisällöstä. Mistä tahansa jutusta voi inspiroitua ja innostua, jos löytyy vähänkin sisäistä kiinnostusta aiheeseen.

Postiluukusta kolahti edellispäivänä sporttilehti ja siinä oli iso osio varsinkin pyöräilystä. Tänään iltasella ehdin kunnolla lukea sen kannesta kanteen, mikä oli mukavaa ja annoin lehden vähän viedä mennessään. Pyöräilystä kuitenkin innostuin aivan uudella tavalla. Olen aina tykännyt pyöräilystä, vaikka harmikseni on viety neljä pyörää, mutta nykyisestä pidän tarkkaa huolta, pidän kunnossa ja varmassa tallessa ja lukossa. Sekä kypärä päässä joka säässä.

Sekin on mukavaa, kun olen nyt pari viikkoa pyöräillyt työmatkat ja kaikki muutkin ja saan positiivista palautetta kehostani. Hassua kyllä, ettei itse huomaa muutosta, mutta otan hyvilläni vaikka vähän hämilläni ja kainosti kohteliaisuudet vastaan. Olen kai jutellut jo hyvistä käytöstavoista ja kohteliaisuuksista, mutta niistä tulee varmasti juteltua vielä paljonkin, päivittäisiä asioita kun ovat.

Takaisin aiheeseen: lehdessä oli juttua erilaisista pyöräilijöistä, erilaisista pyöristä jotka sopeutuvat erilaisiin maastoihin ja innostuin varsinkin jutuista, joissa puhuttiin erilaisista pyöräilymatkoista Suomessa. Olisi mukavaa ensin lähteä fiilistelyreissulle Ruissalon upeille perukoille ja aurinkoiseen Naantaliin. Raisiossa on tullutkin jo pyörähdettyä, mutta siellä ei ole yhtä upeita luontomaisemia kuin Ruissalossa ja Naantalissa.
Niiden jälkeen voisi kokeilla suunnitellumpaa matkaa kesämmällä vaikka 100-200 km reiteille. http://www.outdoorsfinland.fi



Törmäsin tänään myös sivustoon, mikä on täynnä ihan kaikkea: hienoja kuvia, vinkkejä ja tietoa asioista. Takerruin varsinkin kuviin hienoista maista, matkakohteista, upeista paikoista missä käydä, luonnonpuistoista sun muista: http://travel.amerikanki.com



Luin paljon ruokajuttuja sivustolta ja innostuin niistä.
Tässä muutama tosi hyvä:


Tällaista tällä kertaa :)

2 kommenttia:

  1. En tiennytkään tuollasesta outdoor-sivusta, kiitos vinkistä. Ahvenanmaata suosittelen fillarireissuna, ootko käynyt?
    Mun mielestä sun blogia olisi helpompi lukea , jos laittaisit kappale välit, nyt teksti on vähän "isona möykkynä".
    Oot ihanan positiivinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä miettinyt niitä välejä, kiitos vinkistä :) En ole Affenanmaalla kuin laivalla käynyt, mutta olisi varmaan kiva viedä pyörä lautalla ulkosaaristoonkin :) Kiitos lukemisesta ja kohteliaisuudestasi :) Eihän maailmaan tultu kulkemaan naama väärinpäin :)

      Poista

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...