maanantai 24. toukokuuta 2021

Kevään kaikuja



0



Edellisviikon lauantaina näin pitkästä aikaa 2-3 vuoden jälkeen yhtä kaveriani ja juttu kulki ihan mukavasti. Joskus jotkut ihmiset lähtevät elämästä, eikä aina ymmärretä syytä, mutta onneksi jotkut palaavat myös takaisin. Tänä keväänä ja kesänä odotan parin muunkin vielä palaavan, mutta kyse on vain puolesta vuodesta tylsän pandemian takia. En kyllä päiväksikään unohda ystäviäni. Tuli skuuttailtua ja kuvailtua Eirassa.
 

























Samana iltana vuli vielä käytyä skuutilla ympäri kaupunkia katsomassa lempitaloja ja rantoja. 

Hetken ajan sitä seuraavalla viikolla tuntui, että aurinko olisi muisto vain ennusteena monta sateista päivää, mutta sunnuntai-aamuna ihana aurinko paistoi kaihtimien läpi heräävän kasvoille.




Edellisviikon sunnuntaina tapasin myös tämän kaverin. Kävimme Triplassa ensin aikomuksena käydä Cacaossa, mutta se ei sitten paikan päällä innostanut, joten päädyimme Fazerin kahvilaan, kun ihana Italian delicatessenkin oli kiinni, koska oli sunnuntai. Italialainen kahvila on Triplassa lempikahvilani.












 
Yhtenä päivänä tuli vähän käveltyä, joten otin samalla kuvia Kalliosta.




Ihana luonto, kun kaikki kukat kukkivat. Omenapuita vielä odotellaan ja kirsikkapuut ehtivät jo tiputtaa kukkansa, mutta syreenipuut ja pensaat ovat loistossaan tällä hetkellä.




Ihania kukkia kaupoissa. Onneksi ei pitänyt sääennuste paikkaansa siitä, että olisi satanut pari viikkoa putkeen.



Metsäkuvat ovat vuodelta 2015 Munkkivuoren metsästä.

Löysin joitain vanhoja tekstejä, jotka ajattelin, että voisivat itseni lisäksi ehkä ilahduttaa jotakuta muutakin.
 
Nyt ei tee mieli keskittyä. Ei treeniin eikä lukemiseen. Vaan hyvään seuraan, aurinkoon ja jäätelöön.
- 4.5.2017
 
Mieleni minun tekevi hypellä, juosta täysillä, hypätä kalliolta ja leijailla ilmassa. Huomisen aamupäivän suunnitelmiin kuuluu joutilas aamupala, lenkkeilyä, hyppynarun osto ja ehkä uusien juoksukenkien, koska vanhoissa on reiän tapainen. Tänään söin maalaispatonkia, jossa oli brie-juustoa ja melonia. Oli ihan hyvää, vaikka olisi voinut olla enemmän melonia. 
Mikä kumma on, verensokeriko alhaalla, jos on ylivireessä ja tekee mieli ahmia hedelmiä?
- 4.5.2013

Pyöräily kirjastoon ilman takkia, auringon paistaessa ja tuulen tuivertaessa hiuksia. Nyt olo on rento ja pitäisi ahmia KuntoPlus-lehti, Kauneus&Terveys, Fit sekä uusimmat sisustuslehdet kannesta kanteen. Sen jälkeen ruokaostoksia ja yritän vastustaa kiusausta ostaa tehosekoitin. Ja tutkimaan Intersportin sisältöä.
- 3.4.2013

Aamukahvia sisuksissa, ajatukset unelmissa ja hymy herkässä. Aurinko paistaa pilvien läpi, kun kävelen aamuruuhkan ohi. Tänään on oranssi päivä.
- 13.5.2014

15km pyöräilyä, tunti kävelyä, tunti jalipalia ja vähän ultimate-kokeilua. 8 tuntia kun oli syömättä, niin kotona banaani ja rahka vain hävisivät. Nyt iltakahvihetki leivän kanssa ilta-aurinkoa katsellen. Vielä päälle rentouttava suihku. Tänään on kyllä ollut aivan mahtava ulkoilukeli! Saa nähdä, lähteelö tämä ruskea väri naamalta pesussa vai jäikö se hetkeksi.
- 22.5.2014

Mistä huomaa, että on kesä? Siitä, että pitää olla jokaisen auringonsäteen aikana ulkona <3
- 22.5.2012

Toisinaan elämä kohtelee kaltoin, mutta se on vain hyvä. Sen tehtävä on muistuttaa siitä, ettei elämää voi elää vain unelmoimalla siitä. Pitää avata silmät ja tarttua toimeen. Ja kun saa lahjaksi juustokimpaleen ja huomaatkin, ettet omistakaan höylää, niin saatat huomata, että juuresveistä voi käyttää samoin. - 24.5.2011

Onnekkuus on ilon löytämistä sieltä, mistä sitä vähiten etsisi. - 24.5.2012

Oi, miten mielettömän hyvää aamumaitokahvia! <3 Heräsin jo 45 min sitten. Usein nukun puoli seiskaan, kunnes kello soi, mutta nukun usein pakosti sinne, joten sen takia olenkin usein ennen iltaa lähes koko päivän väsy. Pitää vaan herätä kun herää, sisäiseen herätykseen. Nyt on ihmeen virkeä olo, kiva kahvikuppi ja olen selaillut vanhoja lehtiä. Olisikin joka aamu kiva, jos voisi tunnin vain rentoutua ennen kuin alkaa valmistautua töihin :) -24.5 201

Ihmiset halaavat 
Hymyilevät 
Vaihtavat pieniä merkityksellisiä katseita 
Ihmiset puhuvat 
Kertovat Illoista ennen aamua 
Ihmiset nauravat 
Suutelevat 
Rakentavat puutarhaa 
Istuttavat siemeniä maahan 
alusta asti multaa sormissaan 
Ihmiset heräävät
<3
- 24.5.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...