lauantai 22. syyskuuta 2018

Kauneudenhoitoa


Asuntoni ikkunan etulauta. Siis ikkunalauta! Tämän pussaavan puupariskunnan löysin kerran joltain kirpputorilta. Maljakko on ikeasta, sitruunat isältä Italian tuliainen ja sydänmaljakko Tommy Tabermannin, jossa on koristebambun toinen puolikas.




Kuvia Habitaresta viime viikon sunnuntailta. En meinannut ensin edes laittaa mitään kuvia tai sanoa mitään Habitaresta, koska en oikeastaan innostunut niistä. Ajattelin, että viime vuoden Habitare oli parempi, mutta luettuani postauksen siitä siinä sanottiin, että edellisvuoden Habitare oli parempi. Jotenkin tuntui, että sieltä puuttui jotain hyvin tärkeää, jota oli paljon enemmän aiempien vuosien Habitare-messuilla, mutta se on vain oma mielipiteeni. 


Maistoin yhtenä päivänä vihdoin ja viimein Dr. Oetkerin punajuuripizzaa. Ajattelin alkupaloista, että se on jopa parempaa kuin muut pizzat, joita olen maistanut (paitsi yhden tekemät kotitekoiset ovat kaikkein parhaimpia, kun voi laittaa täytteeksi ihan mitä mieli tekee). Vielä on pinaattiversio maistamatta. Jospa sitäkin tulee maistettua joku päivä. 


Rautatietorin laidalla kasvaa kauniita vaaleanpunaisesta liilan sävyihin olevia kukkasia. 





Tiistaina olin kampaamossa Lady&Gentlemanissa, josta tilasin ajan Timman kautta. Asiakaspalvelija oli todella ihana, ammattimainen ja ilmapiiri kiireetön. Pyysin kuivia latvoja pois ja reilua kerrostusta sekä innostuin vielä otsatukastakin. Tuli oikein kiva tukka ja tykkään tästä tosi paljon. Tuntuu, että joka päivä tämä on hieman erilainen ja sen muuntautumiskyky onkin ihan parasta.



Ihana metsä pohjois-helsingissä. Ihan kuin olisi astunut kokonaan pois Helsingistä. Mutta täällä riittää kyllä ihmeteltävää ja paikkoja, joissa ei ole koskaan käynyt, vaikka olisi mennyt monta kertaa ohikin. Aina välillä voi ottaa eri reitin kuin normaalisti, kun ei koskaan tiedä, mitä löytää.

Tähän väliin kerron vaihtaneeni salia ja tykkään tosi paljon uudesta salistani. Vanhalla salilla ei vain tullut enää käytyä, jokin siinä sai jättämään käynnit ensin minimiin ja sitten ne jäivät täysin, ensin lenkkien takia ja sen jälkeen sen takia, että halusin vain vaihtaa salia takaisin vanhaan saliketjuuni, mutta eri saliin. Se on mukava sali, jossa käy kivoja ihmisiä, pääsee saunaan (parasta), on enemmän laitteita ja suuremmat tilat, reilusti myös vapaan harjoittelun ja venyttelyn tilaa.




Tänään kävin ystäväni kanssa Kalasataman kauppakeskus Redissä, joka aukaistiin torstaina. Ei kyllä Kalasatamassa ole koskaan ollut niin paljon ihmisiä ja metrokin oli ihan täynnä. Kauppakeskukseksi Redi oli aika oudon mallinen, ei siis perinteisen kauppakeskuksen tapainen iso halli, mutta tarvitseeko kaikkien ollakaan. Ihana, että Finnmarin myymälä oli tuotu sinne, koska en ole nähnyt niitä muualla kuin Turun Hansassa ja Espoon Isossa Omenassa. Harmituksena isojen ketjujen kahvilat oli myös tuotu sinne. Ei kai niiltä voi välttyäkään.

Oli kovin kummallista, että kauppakeskus oli monessa eri kerroksessa, kun oli yhdeltäkin kerrokseltaan niin laaja. Kai se paikka jakaa mielipiteitä. Tiedän käyväni siellä vielä ainakin kerran, koska no onhan se lähellä, mutta näin paikan sulkeutuessa kuudelta yhden sisustuskaupan, jossa pitää käydä joku päivä kuikuilemassa.

Kävimme ystävän kanssa Robert's Coffeessa istumassa, juomassa lattea ja syömässä jäätelöä. Nauroimme monet naurut väsyneille jutuille. Tuli puhuttua syvällisemminkin.


Viikko sitten ostetut neilikat ovat nyt auenneet.

Ennen kauppakeskusristeilyä kävin Sokoksella katselemassa Madaran luonnonkosmetiikkatuotteita ja juttelemassa idolini Karita Tykkän kanssa. Ostin Sos hydra repair intensive serumin, Noora pihlaja drops glow booster  - kokeilupullon, brightening aha peel maskin sekä päälliskauppaan Madaran ihanan miselliveden .

Toivon tosiaan, että nämä tuotteet toimivat, koska en tiedä parempaakaan. Ahavallakin on ihania kasvonaamioita, mutta tänä iltana, kun kokeilin hedelmähappokuorivaa Peel-naamiota, annoin vaikuttaa kymmenen minuuttia, pesin pois, pyyhin kasvot misellivedellä, levitin sos-seerumin ja kosteusvoiteen. Iho tuntuu hyvältä, sileältä, pehmeältä ja siltä, kuin ihohuokoset ovat pienentyneet, vaikka voiko sellaista tuntea.

Jospa huomenna naama näyttää erilaiselta. Hedelmähappokuorinta ei alkanut polttelemaan eikä punoittamaan, vaikka siitä varoiteltiinkin. Ja heti, kun aloin sos-seerumia levittämään, niin melkein näytti kuin kasvojen iho olisi muuttunut pehmeämmäksi silmien edessä.

Olen ennen käyttänyt Madaran City CC-voidetta lähes joka päivä ja tykännyt suuresti ja kerran kokeilin Madaran shampoota, joka oli miellyttävä kokemus. Voin siis omasta puolestani Madaraa kokeilla. Vielä jonain päivänä kokeilen Madaran booster ampullitippoja, mutta nyt katson, miten näillä lähtee rullaamaan. Sain muutamia näytepakkauksiakin, tosi kivaa, että saa testailla.

Yeah, sellainen lauantai: sali, sauna, sokoksella ostoksia ja idolin kanssa juttelua, Redin tutkimista ja ystävän kanssa jutustelua sekä ihanan Finnmarin tavaroiden ihailemista. Loppuillan olen syönyt, katsonut Viaplaysta The Scrubsia ja kirjoitellut tätä. Mutta huomenna voi vielä nukkua pitkään, jos nukuttaa ja lähteä myöhemmin Keravalle ystävää moikkaamaan ja salille.

Millainenkohan olisi unelmaviikonloppu? Kerro sinä omastasi :)

Hyvää yötä ja ihanaa sunnuntaita. Toivottavasti siitä tulee hyvä päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...