sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Habitare - messut



Habitarella tuli käytyä eilen. En jaksa kirjoitella, joten laitan vain kuvia. En tiedä muista, mutta mielestäni viime vuonna olivat kivemmat messut. Eilenkin luulin, että piti koko päivän paistaa aurinko, mutta lähtiessä paistoi kivasti, mutta perille päästyä noin kymmenen minuutin päästä pitikin pidellä kättä pään päällä, ettei hiukset kihartuisi, kun olivat vielä suorat.



Kaikki muut paikat kävin kiertämässä paitsi Antiikin. Siitä en oikeastaan ole kiinnostunut. Antiikin vieressä oli suomalainen design/ käsityö, mutta luulen, että oli muualtakin designia. Tämä Kuusipohjan kaunis sydänkoru oli jonkin aikaa mietinnässä. Ajattelin, että olisi tosi kiva pitää tuollaista korua kaulassa töissä, niin lapset voisivat katsella peilipuolelta kasvojaan, kun joka päivä muutenkin kiinnostuvat avainnauhastani, jonka hankin viime vuonna Lakritsi- ja salmiakkifestivaaleilta (jotka tulevat vielä tämän vuoden puolella, sinne pitää mennä ja sinne on jo aika varma kaverikin seuraksi). En kuitenkaan hankkinut kyseistä riipusta, ehkä joku päivä.


Kiinnosteli tuo kaunis kello ylhäällä keskellä, mutta se maksoi 94 euroa, joten ei lähtenyt mukaan. Otin kuitenkin myyjän nimen ylös eli Lahjapiste.


Söpöjä pehmoeläimiä TYltä.




Lots of balloons in different colors there!


Ihania seinäelementtejä. Haaveilen isommasta kämpästä, jossa voisi tuollaisia käyttää.


Akvaariot huoneiden somistuksessa mukana.





Eri sisustuslehdet olivat myös edustamassa ja niitä myytiin messutarjous-hintaan. Tässä Avotakka edustettuna.


Messujen jälkeen oli nääälkä, joten suuntasin Stockmannin Classic Pizzaan, jossa tilasin suosikkini Verde mon dieun. Tarjoilija kysyi, haluanko valkosipulia ja vastasin, että ihan pikkuisen, mutta tuntui että pizza oli uitettu siinä. Ei maistunut yhtään siltä, miltä piti. En tiedä, johtuiko valkosipulista (en sitä varsinkaan kastikkeena ole tottunut käyttämään, vähän esim lihapullien joukossa murskattuina kynsinä) mutta maistui tosi paljon kalalta. Enpä enää koskaan tilaa lisävalkosipulia.

Kävin vielä pizzan jälkeen Pauligin kahvilassa syömässä raakakakkua ja juomassa latten, mutta alkoi omatunto soimaamaan se rahanmeno ja liian täysi vatsa - en tiedä, kumpi enemmän, mutta ei kannata mennä mihinkään vain periaatteesta, vaan kuulostella kehoa, tarvitseeko se tosiaan jotain.


Takaisin tullessa taivas oli kaunis. Koko päivän oli vuorotellen satanut ja paistanut, joten aurinko kauniisti pilkisti pilvien väleistä.

Tänään olen vain pessyt pyykkiä, käynyt kaupassa, syönyt liikaa jäätelöä, tehnyt ruokaa (ensimmäistä kertaa kokeilin Mifua), käynyt kirjastossa ja katsellut Netflixiä. Aamulla pesin hiuksetkin lavuaarissa. Niin helppoa ja nopeaa - pesin ne sillä aikaa, kun puuro kypsyi mikrossa. Jännä, miten erilaiset hiukset ovat, kun ne saavat luonnollisesti kuivua ja milloin ne suoristaa. Kampaajalla tuntui, että hänen hoitonsa sai vaaleamman sävyn hiuksista katoamaan ja koko hiuksista tulleen saman sävyiset. En tiedä, mistä johtuu tai kerroinko jo tätä. Huominen päivystysvuoro onneksi siirtyi perjantaihin, joten pitääkin mennä puoli kahdeksaksi puoli kymmenen sijaan töihin. Tosin torstaina ja perjantaina on sitten päivystysvuorot, mutta hälläpä väliä. Silmät kutittavat. Juonpa vielä yhden kahvikupposen ja mietin, pitäisikö vähän väritellä pitkästä aikaa.

Mukavaa viikkoa! Pysykää terveinä!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...