sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Pikavisiitti Turkuun

Kävin pikavisiitillä Turussa. Takaisin tultua ajattelin etukäteen, että menen salille kuntoilemaan, mutta sitten muutin mieltäni, että menisin lenkille. Perille päästyä aurinko oli mennyt kokonaan pilveen ja oli alkanut tihkuttamaan, joten päätin jäädä kämpille, kun oli kylmä, ja kävin suihkussa.

Yöllä menin niin myöhään nukkumaan, että tuntui aamulla huonosti nukutulta. En voinut nukkua yli kuutta tuntia, vaikka yritin. Useimmiten en viikonloppunakaan nuku yli kahdeksaan, vaikka olisi mennyt kuinka myöhään nukkumaan tahansa. Tosin jos menisin yhentoista kahdentoista aikaan nukkumaan, niin nukkuisin pidempään ja nukkuisin kahdeksaan. Hassua eikö.

Aamulla lähdin 10:15 bussilla (myönnän kirjoittaneeni ensin "nukkumaan") kohti Turkua. On kiva käydä aina välillä Turussa ja olin sopinut näkeväni ystäväni Turussa. Turussa perille tultua tungin takin reppuun ja tuntui melkein siltä, että olisi pitänyt laittaa lyhythihainen päälle. Ilma kylmeni kuitenkin nopsaan. Tässä kuvia tältä päivältä.







Kokeilin hattuja ja pipoja ja yhtä ihanaa takkia, jota harmittelin myöhemmin, ettei tarttunut mukaan. Vihreä hattu tarttui mukaan. Se vain niin tykkäsi olla päässä, että kassalla riisuin hinnan ottamista varten, irroitin lapun ja laitoin takaisin päähän.









Huomenna alkaa herkuton viikko.

Kivaa alkavaa viikkoa!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...