perjantai 23. syyskuuta 2016

Because Friday


Töiden jälkeen suuntasin kaupungille bussilla ja metrolla. Kävin ensin Ruohonjuuressa, josta hankin pari uutta Pukkan teetä itselleni ja tämän Voda - pullon, joka on kaunis koristeenakin. Pukka Ginseng Matcha green tean kun olen ehtinyt jo melkein kokonaan juoda. On hyvää :) En ole ennen näin kovasti teestä välittänyt, mutta kun löytää oikeanlaisen, niin se on menoa. Ja kahvin tuho :D Ei ole vain tehnyt kahvia mieli, eikä sen vuoksi myöskään makeaa. Onkohan se teen ansiota, who knows :)





Ruohonjuuren jälkeen käpyttelin Kampin ja Forumin läpi Starbucksiin juomaan latten. Kahvihuuruissa kiersin hetken kirjakauppaa, jonka jälkeen tutkin Stockmannin kauneusosaston pikaisesti läpi ja päädyin Herkkuun herkuttelemaan katseellani kaikenlaista ja tunsin, kuinka kahvi sai vähäsen herkistymään, koska kylmempi tummempi syksy saa mielen haluamaan ostamaan lahjoja rakkaille. Siellä Herkussa näin monta sellaista asiaa, mitä haluaisin antaa yhdelle tai useammalle rakkaalle henkilölle <3


Herkkuosaston saalis :) Uusi Fit-lehti, vadelmia, maistelen tällä kertaa Valorin hasselpähkinä-stevia-suklaata (kyllä tryffeli oli parempaa), cocos cacaota ja God morgonin uutta mehua :)


Kovasti tekisi mieli kauniita lämpöisiä uusia asusteita.


Yhden patsaan pyllyn päälle oli joku tarra isketty. En mennyt tutkimaan tarkemmin.


Nämä teet ostin Kampin Ruohonjuuresta :) Siellä on enemmän valikoimaa.


Maisteltiin kaverin kanssa kaakaota ja uutta mehua.

:)

~ Lilja Lumi

Huomenna aamulla lähden bussilla Turkuun ja Kaarinaan äidin luokse.

2 kommenttia:

  1. Hei, mitä tuo Voda on? Kauniin näköinen pullo tosiaan.Ja aivan kamalia nuo herkkukuvat ;), nyt tekee niin mieli noita kaikkia suklaaherkkuja...Tuollainen joku hattu voisi sopia sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentoinnista :) Vodan huomasin vain kaupassa. Se on ikään kuin jotain kollageeni-kauneusvettä, pomegranaden makuista. Löytynee Ruohonjuuresta. :) En katsonut tällä kertaa hattuja sillä silmällä. Harmittaa kyllä, kun uusi vihreä hattuni on hävinnyt.

      Poista

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...