perjantai 16. syyskuuta 2016

Fast week

Fast week sen takia, että perjantai ehti tulla yllättäen. Tämä päivä tuli todella nopeasti. Vasta tuntuu, että olisi palannut maanantaina viikonlopun vietosta töihin. No ihan hyvä vaan.

Mitkä on perjantaifiilikset? Pää kaipaa nollausta. Pari hyvää kirjaa tulikin tällä viikolla lainattua. Mieli ja keho kaipaavat rentoutusta. Sain käsi- ja pohjetreeniä tänään töissä. Kävin myös salilla.



Olo on aika blurr, muttei se mitään. On perjantai. Kaksi päivää aikaa tehdä mitä vain. Olisin voinut lähteä viihteelle, mutta jäin kämpille morsettamaan. Ei tee mieli Sörnäisiin. Ulkona on kylmä.

Tässä viime aikojen väritystuotoksia.






Ja yksi kaunis auringonlasku, joka sattui silmääni tällä viikolla matkalla salille.



Kävin tänään Stockmannilla. Siellä oli paljon kivoja uusia, kuten tämä Nordic - teema. Ostin sieltä tämän teen, mutta en ole vielä päässyt koittamaan sitä. Tuntuu siltä, että voisi juoda vähän finrexiä.

Huomenna aion käydä kuikuilemassa Rautatientorille saapuneet Kansainväliset Suurmarkkinat sekä varmaankin uusimman Rölli - elokuvan leffateatterissa :)

Nyt lukemaan, finrexiä nassuun ja nukkumaan.

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...