sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Lepopäivä?

Heya!

Perjantai, työt loppu ja kaksi vapaapäivää edessä. Mitähän sitä tekisi? Lauantaina vain löhöilen, otan rennosti, rötkötän ja pötkötän sohvanjatkeena tai täytteenä oikeastaan. Lauantaina en tee mitään, jollei ole mitään ennalta suunniteltua ohjelmaa tiedossa. Ensi lauantaina on ohjelmaa. Eilen ei mitään.

Sunnuntai taas, kuten aiemmin olen saattanut mainita, ei ole minulle lepopäivä. Tai on se oikeastaan, mutta sunnuntaina herätessä syö rauhassa aamupalan (brunssilla olisi joskus ihana käydä) ja sen jälkeen miettii, mitä kaikkea voisi sinä päivänä tehdä, kun on koko päivä aikaa tehdä jotain. Onhan se mielenrauhaa, kun tietää saaneensa jotain aikaiseksi.

Tänään aamupalan jälkeen istahdin katsomaan eilen Netflixistä löytämääni sarjaa (jonka aikana järjestin pari kansiota) lopun kahvikupin kanssa, mutta ensimmäisen jakson jälkeen pesin hiukseni lavuaarissa, siivosin vessan, lajittelin saippuapurnukat ja pullot: säilytettäviin, joita vielä käytän, pois heitettäviin, joita kukaan ei haluaisi käyttää, koska ovat niin vanhoja...


... ja sellaisiin, joita voi antaa jollekulle. Jotkut näistä ovat avaamattomia, joltakulta saatuja ja joitakin olen käyttänyt vain muutaman kerran eli vielä täysin käyttökelpoisia. Sitä kerääntyy purnukoita ja purkkeja, kun ensin ajattelee, että onpa huisin hieno ja käyttökelpoinen tuote, kunnes löytyy joku vielä parempi tuote, jolloin vanhat jäävät kaappiin lojumaan. Joten miksei antaisi hyviä lähes tai täysin käyttämättömiä tuotteita jollekulle, joka niitä tarvitsisi :) Huomenna vien nämä töihin. Ottakoon ken haluaa :)

Purnukoiden lisäksi olisi pari pussia Pelastusarmeijan konttiin vietäväksi. Laitoin vielä pyykin pyörimään ja palasin tähän sohvalle puuhailemaan blogia, kunnes hiukset kuivuvat. Sitten lähdenkin kaupungille shoppailemaan vähän treenivaatteita ja muutakin ehkä. Sen jälkeen ajattelin siivoilla vähän lisää, koska puhdas koti on yksi parhaimmista asioista - varsinkin jos on yllätys toiselle tämä puhdas ja siisti koti :)

Iloa sunnuntaipäiviinne!

~ Lilja Lumi

2 kommenttia:

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...