maanantai 26. tammikuuta 2015

Illallisena banaanilettuja

tällä niitä paistellaan
Banaanilettu numero uno 


Frooshin kaksi uutuutta laseissa







Illallisena banaanilettuja. Ajattelin kuvata sen tekovaiheet. Tai no sivutuotteet myös.

Kävin tänään koulutuksessa Katajanokalla ja sieltä suuntasin metrolla keskustaan. Nousin liian ylös rautatietorilla ja huomasin päätyneeni Citycenteriin. Sieltä ulos ja vastaan tuli mikäpä muu kuin Stockmann :) Sinne siis etsimään Delicatessenia ja miettimään, mitä banaaniletun päälle laittaisi. Löysin Frooshilta pari uutuusmakuakin.



Delicious beetroot believe sisältää mm. viiniwypäleitä, banaania, omenaa, mustaherukkaa, kirsikkaa ja punajuurimehua. Eniten punaisessa juomassa maistuu mikäpä muu kuin punajuuri ja mustaherukka. Ugly but lovable sisältää omenaa, kiiviä, banaania, pinaattia, guavaa, limemehua, kookosmaitoa, yuzua, luonnollista safloriuutetta sekä spirulinatiivistettä.


Mielipiteet olivat eriäviä ja on aina kivempaa maistaa jotain uutta seurassa, joten toin nämä purkit sekä seljamehusenkin kotio ja katsoin, pysyykö naama peruslukemilla. Tykkäsin enemmän Ugly but lovablesta, tuo toinen taas ei napannut. En ollut ennen maistanut spirulinaa missään tai safloriuutettakaan, mutta mielestäni ovat erittäinkin hyviä ja toivat voimakkaan säväyksen juomaan. Tätä ostan kyllä uudestaankin, tuota toista en.

Nih, päästyäni ruokaosastosta ja vältettyäni suklaahoukutuksia, pääsin takaisin tulo-ovelle, jossa jo mennessä huomasin nelosen ratikkapysäkin töröttävän. Ei muuta kuin ratikan kyytiin ja menoksi. Oli ensimmäinen kertani ratikassa ja luulin, että se kulkee kovempaa ja pehmeämmin. Ehkä se näyttää vain ulkoapäin siltä. No nyt olen ollut joka ikisessä kulkuneuvossa paitsi skootterissa tai jalan vedettävässä kärryssä (johon en välttämättä usko koskaan edes meneväni).

Kotona alkoi banaanilettujen teko ja yllä näkyy tekovaiheet sekä juotavien mainostelu. Olen ihan yleinen mainostaja (olisikin kiva maistella ja kokeilla uusia makuja ja tuotteita arvostelevasti, vähän kuin sivubisneksenä, mutta nah, olen vain utelias).

Nyt sohvan nurkkaan lehteä lukemaan ja aamulla taas aikainen herätys.

Hyvää viikon alkua kaikille!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...