sunnuntai 6. elokuuta 2023

Töihin paluun viikko

Työt alkoivat jälleen maanantaina. Maanantaina kävinkin jälleen Tuusulassa ja hain sieltä torista bongaamani kivan pyykkikorin.

Tiistaina ja keskiviikkona tuli muutettua uuteen ihanaan asuntoon, josta kerron seuraavassa postauksessa enemmän. Neljä autolastillista tavaraa sekä joitain pois lahjoituksia. Tuli keskiviikon laatikoiden kannosta kunnon hiki niin kuin tiistainkin kantelemuksista, tämän viikon treeni. Kyllä kelpasi olla perjantaina hierottavana. Onneksi oli kaveri auttamassa muutossa. 

Kesti muutaman päivän saada tavarat paikoilleen, kun piti välillä töissäkin käydä ja kaveria nähdä.








Tällä viikolla tuli käytyä myös Amos Rexissä ja Valokuvamuseossa. Samalla hankin vuoden lisäaikaa museokortille. 



 
Arkkitehtuuria.

 
Levollinen aamu uudessa asunnossa. Lauantaina isän seurue ja veli tulivat käymään. Sain kämpän kuntoon 20 minuuttia ennen heidän saapumistaan. 





 
Lähdimme kävelemään heidän saavuttuaan ja etsimme ruokapaikkaa. Lauantaina eli eilen oli Kallio Block party, jota jonkin aikaa kiersimme. Harjutorilla oli pieniä ruokakojuja ja korukoju. Kävimme syömässä ravintola Zorbas nimisessä kreikkalaisessa ravintolassa. Ruoka oli hyvää, enkä ollut ennen syönyt kreikkalaista ruokaa.
 
Kotona käydessämme keitin sumpit ja herkuttelimme Almondyn sitruunanoussekakulla sekä Jim-suklaasta kehitetyillä jaffakekseillä.














 
Lähdimme vielä hetkeksi kävelemään ennen kuin sanoimme heipat ja vieraat kaahasivat takaisin Turkuun. Ihanasti aurinko paistoi Lauantaina muutaman päivän sateen jälkeen. Kesä tuli hetkeksi takaisin.

 
Sain lahjaksi juuri mitä toivoin: kaupassa bongaamani mielenkiintoisen lehden Terveempi vatsa sekä uudet stabilon tussit, niin pääsen jälleen värittelemään kivoja värityskuvia. Lisäksi kaunis kortti ja lahjapussi.





Odotin kaveriani saapuvaksi isän seurueen ja veljen lähdettyä. Kaverin saavuttua lähdimme Block partyihin kuuntelemaan musiikkia. Oli hauska kävellä Hämeenkadun keskellä, joka on normisti täynnä autoja ja ratikoita. 

En ole pitkään pitkään aikaan ollut yöelämässä ja se oli jokseenkin jännittävää. Suunnistin kyllä ihan sirppinä kotiin yhden aikaa . Onneksi koti oli niin lähellä että käveli alle kymmenessä minuutissa perille.



 
Tätä aamua, sunnuntaita. Kissa rakastaa pehmoista paikkaansa ikkunan edessä. Ja jo ekana muuttopäivänä näin kissan ikkunassa katsomassa pihalle ihan niin kuin olin hänet ajatellut siihen katsomaan asuntoesittelyssä. Pieni rakas. Tuon mukin hankin tätä asuntoa varten. Kutsun tätä asuntoa heti 110% omaksi kodikseni ♡

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...