torstai 1. joulukuuta 2022

Syöminkejä ja uutta lunta



Tämä vetääkin aika kauas. 19. päivä kävimme Flamingo Spassa pulikoimassa ja kävimme samalla Classic American Dinerissa syömässä. Ruoka oli hyvää ja seura parasta.



Flamingon puolella, vai meneeköhän Jumbon puolelle, on aivan ihana sisustusputiikki, jossa aina piipahdan Flamingossa käydessä. Tulee kyllä käytyä Flamingossa ja Jumbossa aivan liian harvoin. Pitäisi useammin käydä. Ei sinne varmaan kovin monta bussinvaihtoa tarvitsisi.


Menimme vielä Espoon Supermarket Lasihyttiin, jonka pihalla Dollyn donitsit - kärry sijaitsi. Nappasimme muutamat mehevät donitsit mukaan ja teimme ostoksia Supermarketissa.


Kissaa väsyttää.





Kävin edellisviikolla ystäväni kanssa Triplassa. Söin Fafa'sissa ison pitan, joka täytti liikaa massua. Kävimme kaupoilla ja myös Skechers-liikkeessä katsomassa ihania talvikenkiä. On vielä syyskengät käytössä, eikä ne kovilla pakkasilla lämmitä, kun niihin ei mahdu villasukkaa. 

Värittäminen pitkästä aikaa kiinnostaisi. Olen katsellut tätä värityskirjaa kaupassa ja pyytänyt sitä kahdelta tontulta. Uudet ohuet stabilo-tussitkin pitäisi hankkia. Vanhoja ei ole tullut käytettyä, kun suurin osa alkaa olla loppuun käytetty. 


Vincent täytti kahdeksan kuukautta 21.11.



Tällainen talviasu tällä hetkellä, kun lämpö huitelee vielä -2-+4 (yhy) tienoilla. Olin pitkään pohtinut yhtä ihanaa viileän mintunvihreää takkia Stadiumilta, kunnes löysin talvivaatevarastosta viime talvena hankkimani takin, jota en edes muistanut. Muistin vain pinkin takin, jonka untuvat hävisivät littanoiksi, kun minä pölvänä menin sen pesemään. Kukat on <3 Olisihan niitä ihana tuoda kotiin, mutta mieluummin joku perhosorkidea multansa kanssa, jolla olisi edes mahdollisuus säilyä pidempään.
 

Tätä kirjaa fanitan uusimpana löydöksenä. Oli tosi hyvää kerrontaa ja nappilukijana Anna-Riikka Rajanen. Rakastan sitä, kun joku osaa käyttää veikeitä kielikuvia ja rikasta kieltä. Toki ollut myös taitava suomentaja, kerrankin.







Rautatieasemalla sijaitsee toinen Olivia.








Muutama räpsy. Viime perjantaina menimme työporukan kanssa virkistysillalliselle ja oli mukavaa. Piti kuitenkin odottaa, että kello tulisi 16:45, että varauksemme alkaisi, enkä halunnut olla ensimmäinenkään, joten viihdyin lähes tunteroisen kahvilassa. Kävin ensin katsomassa Citycenterin Espresso Housessa, olisiko siellä uusinta suosikkiani, lämmitettyä chia-pähkinäpullaa, mutta viimeisen vitriinissä olevan vei minua aiempi, vanhempi miesasiakas. Suuntasin Kluuvin Espresso Houseen, mutta se on niin pieni, ettei näitä uusia joulupullia edes ole heidän valikoimassaan. En yleensä pidä Espresso Housen kakuista, kun ne ovat ihan liian makeita, mutta foccaccia ja pulla on hyvää. Toki kahvikin on ihan jees.  Harmittaa vieläkin, että Keskuskadulta lähti Robert's Coffee ja sekin harmittaa, että ekan kivan Espresso Housen, jossa olen paljon asioinut, tilalle tulee Robert's coffee. 

Olen antanut sokerille pikkusormen ja se hivuttaa koko kättä suuhunsa. Alkaa olo olla tokkurainen ja tukkoinen, päätä särkee. Ei hyvä. Pitää siis ruveta jälleen sokerittomalle, koska terveys on tärkeämpää.







Kävimme työporukalla Kluuvin Oliviassa syömässä, joka oli iso ja hieno. Palvelu oli hyvää, viini olisi voinut olla parempaa. Pizzassani oli ihan liikaa chiliä. Olisi pitänyt kuulemma olla creme fraisea sen kanssa, mutta eivät ehdottaneet.



Lauantaina tapasimme tuttuja Sellossa ja kävimme Chico'ssa syömässä. 
Hamppari ja bataattiranut olivat jees.


Tokmannilla on söpöjä tonttuja.



Joskus kun ei tee mieli katsoa mitään, voi laittaa rauhallista musiikkia sisältävän takkatulen päälle ja vain olla. Kissa tuli seuraksi.



Sunnuntaina kissa pääsi ulkoilemaan kauppareissun jälkeen. Ei pistänyt lunta ollenkaan pahakseen, vaan vaikutti viihtyvän, vaikka heti syliin kaapattuani se sulloutuikin takaisin reppuun. Unoset maistuivat ulkoilun jälkeen. 

Nyt on jo torstai. Joululomaa odottelen paljon ja toivoisin sen olevan pitkä. Loman tarpeessa ihan täysin. Jo sunnuntaina herätessä miettii seuraavaa maanantaita ja töitä. En osaa päästää töistä irtikään paitsi osan lauantaista. Kyllähän ne työt aina odottavat ja olen yrittänyt nyt salillakin käydä ja aloittaa uudestaan juoksemisen. Ihan hyvin sujui toinen kerta ja sujuu paremmin vastedes, kunhan tämä flunssa ei ota yliotetta. Laitetaan sormet ristiin ja toivotaan parasta.

Toivotaan myös pakkasta, ettei lumi muutu sohjoksi.

Mukavaa torstai-päivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...