sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Vieläkin flunssa ja kevätmessut




Kirjastossa oli ihana selailla sisustuslehtiä työpäivän jälkeen. Lehdet oikein pursuavat kevättä.


Lenkki-ilta. Huopalahden kohdalla. Ensin ajattelin, että kävelen Munkkivuoresta Huopalahteen kuvaamaan vettä ja sitten ajattelin, että jos Meilahteen saakka, kun se on ihan kivenheiton päässä. Meilahdessa ajattelin, että olen jo tosi lähellä keskustaa, joten päätin kävellä Töölönlahden kautta Kallioon, kun oli lempeä ilma ja askel rullasi uusissa Adidaksen Pure Boost juoksukengissä.




Yhdeltä aamulta, kun aurinko paistoi nätisti. Se on tainnut paistella tällä viikolla jokaisena päivänä, edes pienen vilauksen, vaikka loppupäivä on saattanut olla sateinen tai toisinpäin, että alkupäivä ollut sateinen ja sitten pilvet ovat hälvenneet ja aurinko tullut esiin. Kevät!

Tiedän saaneeni flunssani edellisviikonloppuna, mutta tuntuu, että tätä flunssaa on kestänyt jo kolme viikkoa. Harmi vain, että tuli käytyä tosi kivalla pitkällä lenkillä, kun luulin taudin jo jättäneen, mutta taisin ottaa uuden taudin vastaan tai vanhan vain pahempana. Nyt olen taas mauton ja hajuton - linjalla. Pitäisi välttää kaikkea makeaa, alkoholia, tyhjiä hiilareita, rasittavaa liikuntaa. Nukkua tarpeeksi, syödä terveellisesti ja tarpeeksi energiapitoisesti sekä juoda vettä tarpeeksi. Ja sitten jostain kumpuaa joinain päivinä aivan älytön jäätelöhimo. Don't know why.


Aivan ihana uusi juomapulloni (alunperin muka-terveellinen energiajuoma), jollaisen halusin myös, kun näin työkaverilla sellaisen. Vitsailin hänelle, että näyttää ihan samalta kuin kasvovesiputeli, mutta se on niin söpö ja kompakti. Vetää sisäänsä 300 millilitraa eli on todella helppo hulauttaa huiviinsa, kun siinä ei ole paljon vettä (vaikka sitä on tosi kiva täytellä uudestaan) ja se mahtuu vaikka minne. Jeje! Vedenjuonti kunniaan ja ihokin tykkää :) Sanotaanhan, että yksi vedenjuonnin syistä on saada aineenvaihdunta eli myös kuona-aineenvaihdunta päälle.


Eilen kävin Teurastamolla katsomassa, kun yksi seuraamani bloggaaja teki siellä ruokaa. Hassua, kun ajattelin, etten ikinä ole käynyt siellä, mutta löytäessäni paikan ja mentyäni sisälle ajattelin, että ihan varmasti olen siellä joskus käynyt - en vain muista, millä asialla.

Aamulla vedin nassuun viimeisen särkytabletin, kun aamulla niskasärky levisi takaraivoa myöten ohimoille asti. Ei kovin kiva tunne. Siinä söin vähäsen ja lähdin liikkeelle, koska kaikkein paras lääke varsinkin niskasärkyyn on liikunta ja venyttely. Harmi kyllä, että nykyään joka aamu särkee niskaa ja se säteilee ympärille. Pitäisikö sitä vaihtaa sänkyä, tyynyä vai iltarutiineja. Tosin eilen illallakin nukuin ilttarit ties mihin aikaan ja heräsin puoli yhdeksältä melkein luullen, että on aamu. Tein jotain diipadaapaa nelisen tuntia, kunnes oli liian väsy ja menin nukkumaan. Tuntuu, että on koko ajan väsynyt ja energia lopussa. Heräsin tänään seiskalta.

















Katselin leffaa ja lähdin imemään aurinkoenergiaa ulos. Menin ratikalla Pasilan kirjastoon aikomuksenani lukea lehtiä kolmeen asti, mutta ei päässytkään tekemään yhtään mitään, kun siellä oli vain äänestysjuttuja. Käännyin kannoillani ja suuntasin pienesti aiemmin jo harkiten Kevätmessuille messukeskukseen. Siellä oli ihan mukavaa kierrellä, oli paljon kukkasia, jonkin verran maisteltavaa, hauskoja mökkeja ja saunoja, joihin kurkistelin sisään ja vielä enemmän kasveja. Tuoksu oli varmaankin huumaava, mutten siitä tiedä, kun en mitään haistanut. Melkein haistoin jotain.

 Finrexiä kipeälle.

Jonkin ajan kuluttua, kun oli kiertänyt parisen tuntia, tunsi jaloissa väsymystä, joten lähdin kauppaan ja toiseen kirjastoon. Lainasin muutaman kirjan ja pari leffaa katseltavaksi. Katsoin juuri Lentsikat 2 - Pelastajat :) Tullessani kotiin kävin pitkässä kuumassa suihkussa, kun kylmäsi. Tänään pitäisi kyllä jaksaa vielä siivota lumput pois lattialta ja tiskata astiat altaasta.

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...