perjantai 11. marraskuuta 2016

Treeniä ja ikkunashoppailua



Ajattelin kirjoittaa sunnuntaina tai maanantaina vain, että superhyvät treenit jejei! Oli fiilis kolmen salipäivän jälkeen. Tällä hetkellä pidän ihan pienen paussin salista pienen sekaannuksen takia. Eilen en olisi jaksanut edes lämmitellä, vaan alkaa suoraan nostelemaan käsipainoja, mutta ilmeisesti lämmittely on tärkeää ja kannattavaa, niin olin seitsemän minuuttia crosstrainerilla ja seitsemän minuuttia juoksumatolla. Sunnuntaina tein tuon 21 minuuttia crosstrainerilla ja maanantaina 17 minuuttia. Aika hyvin. Ja pikkuhiljaa on vapaiden painojen ansiosta alkanut hieman erottumaan lihasten ääriviivoja ja rasvaa on alkanut lähtemään. Feels so good kun voi olla ylpeä itsestään. Hetken pysyi maidoton, vehnätön ja sokeriton ruokavalio, jopa viisi päivää, kunnes yksi synttärisankari toi suklaata kahvihuoneen pöydälle ja piru sai pikkusormen.

Ja tuo Nivean pesumousse on todella ihana. On tehnyt tosi hyvää kehon iholle ja iho on hyvin pehmoinen pesun jälkeen. Keho tarvitsee sisäistä ja ulkoista kosteutusta ja hoitoa.


Maanantaina jälleen ruotuun, koska iho todellakin tykkää olla ilman niitä kolmea. En tiedä, onko jokin niistä kolmesta niin erityinen, että saa koko kehon sekaisin, mutta niiden kolmen kombo tekee eniten hallaa. Minulle siis.

Viikonlopuksi lähden Turkuun äidin ja isän luokse, mutta yritän sielläkin pitää linjoistani ja ruokavaliosta huolen ja vähän treenata äitiäkin, jos hän siihen suostuu (toivottavasti).



Nautin yhden latten Espresso Housessa viikon alussa ennen salia. Vai olikohan se välipäivänä. Anyways. Rakastan tuota pöytää.


Lunta ja vielä enemmän lunta. Ihanasti tuprutellut lunta, mikä on aivan ihanaa. Joku povailee, että ensi viikolla plusasteita, mutta toivotaan, että sääennusteet olisivat väärässä.



Tänään oli aamulla -15 astetta, mutta asteet nousivat seitsemään päivän aikana. Mutta kovan pakkasen takia taivas oli kerrankin valkoisten lumipilvien sijasta kirkas ja näki pitkästä aikaa auringon paistavan. Rakastan aurinkoa <3
























Olin viikolla katsastamassa Stockmannin jouluosaston, joka on ilmestynyt neljänteen kerrokseen. entisen sijainnin sijaan. Olihan se kiva, mutta tykkäsin viime vuoden jouluosastosta paljon enemmän. Se oli suurempi ja yhdistetty sisustuksen kanssa, josta tykkäsin. Kaikilla on omat mielipiteensä. Käy katsomassa ja ihailemassa. Sieltä löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa ja tämänkin vuoden joulukoristeilla koristelisi kokonaisen kuusen, niin ihania kuusenkoristeita. Ihana Stockmann silti on. Ja joulunalusaika saa aina herkistelemään, vaikka herkistelisi kyllä muutenkin.

Huomenna aamupäivällä lähtee bussi kohti Turkua. Nyt taidan käydä suihkussa ja käydä lukemisen pariin, koska olen katsellut aika paljoni Netflixiä tällä viikolla. Täytyy ladata kamera, että saa ihania talvikuvia Turustakin.

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...