keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Isänpäivä

Pikapostaus eli kuvat kertovat.

Lauantaina lähdin Onnibussilla Turkuun ja näin ensimmäisenä ystäväni. Bussi jätti Caribialle, mutta onneksi sieltä ei ollut pitkä matka kävellä Tuomaansillan kautta keskustaan. Oli ihana aurinkoinen päivä.









Kävimme Cafe Artissa syömässä lohileivät ja ryystämässä hyvää kahvia.


Kävimme vilkuilemassa myös Stockmannin jouluosaston, kunnes äitini tuli hakemaan, sanoimme kaverini kanssa halein heipat ja lähdin äitini mukana hänen luokseen. Tai ehdimme oikeastaan käymään kaupassa, kun piti hakea veljeni. Rötväilimme ja nautimme makaronilaatikkoa sekä myöhässä äidin synttärikakkua ja katselimme Jetroa pitämässä Tupperware-kutsuja nauhalta. Hupaisa veikko.

Sunnuntaina heräsin aiemmin kuin muut, katselin youtubea ja luin, kunnes nousin yhdeksältä ja huomasin, että muutkin ovat hereillä. Söimme aamiaista, lisää täytekakkua ja leikkasin veljeni tukan. Söimme vielä vähän makaronilaatikkoa ennen lähtöä. Tässä oli koskenlaskijaa niin kuin isän luona olevassa kalakeitossakin. Tuli muutenkin herkuteltua kuukauden pitimiksi, eikä naama kiitä.


Isäni luokse tuli myös tätini ja mummini. Ja näin isän luona olevat kissanpennutkin ensimmäistä kertaa.













~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...