sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Viikon puuhat

Sunnuntai-päivä eli viikonloppu on suurimmalti osin pulkassa. Sunnuntaina aina toivoo ylimääräistä vapaapäivää. Ehkä syksy väsyttää. No jouluna on pidempi loma, kun työpaikka aukeaa viikon myöhemmin kuin normaalisti.

Tiistaina oli iltavuoro ja heräsin kymmentä vaille viisi (koska aivot eivät antaneet nukkua) niin joinpa rauhassa kahvia, söin puuroa ja luin jonkin verran tätä kirjaa.

Tällä viikolla on saanut nauttia myös muutamasta aurinkoisesta päivästä, mikä on ollut ihanaa.

Espresso House. Mikäs muukaan. Työpäivän jälkeisellä terveellisestä välipalalla. Taisi olla keskiviikko.

Ikeassa tuli Espresso Housen jälkeen käytyä. Ensimmäisen kerran menin bussilla ikeaan. Bussi lähti Kiasman edestä, vaikka vähän myöhässä, mutta lähtipä sittenkin. Olin kaverin seurana, mutta oli kiva pyörähtää katselemassa ja löysin itselleni uunivuoan. Voisi tehdä uunipuuroa joku päivä.

Naamalla L'orealin uusi pure clay glow mask, koska naama pitää saada kuntoon. Näin olen päättänyt. Naamio lupaa poistaa epäpuhtaudet ja että iho tuntuu kirkkaimmat ja näyttää heleämmältä. Tuote on hyvin riittoisa ja pesun jälkeen iho tuntui puhtaalta, raikkaalta ja sileältä. 

Tässä kaksi uutta, jotka ostin Stockmannilta. Huomasin Lumenella kaksi uutta sarjaa, joita jäin hetkeksi tutkimaan. Ostin Lumenen uusimman Valo-sarjan päivähoitoon, joka myyjän mukaan sopi hyvin sekaiholle. Voide on hyvin riittoisaa ja tuoksu on miellyttävä. Iho tuntuu kosteutetummalta ja näyttää kirkkaammalta.  Taitaa tasoittaa myös ihon sävyä.

Ostin torstaina vai perjantaina kukkia omaksi ilokseni. Syysruusuissa oli kolmea eri väriä.

Joulun tuntua Stockmannilla. Aluksi ajattelin, ettei ostaisi tänä vuonna kellekään lahjoja ja sanoisin myös muille sen. Ketä minä huijaan: rakastan ostaa huolella mietittyjä persoonallisia lahjoja ja paketoida niitä hymy korvassa ja kyynel silmäkulmassa joululauluja kuunnellen. En niinkään tykkää saada lahjoja: mieluisin lahja olisi (tavaroiden sijasta joita ei tarvitse) yhdessäoloaikaa antajan kanssa, vaikka joku yhteinen elämys. 

Stockmannilla on Halloween yhtä aikaa joulun kanssa. Pentikin lyhty on ihan hieno.

Eilen olin I love me - messuilla, mutta täytyy myöntää että tykkäsin viime vuoden jutuista ja ja ottelusta enemmän. Nyt oli liian selkeää ja pelkistettyä. Se on vain mielipide. Populaa oli paljon enemmän, mikä toisinaan vaikeutti kulkemista.

Tällaisen sain messuilta ostettua.  Pitäisi vilkaista hampaat. Haluaisin nyt tosiaan puhdistus myös hampaista. Käytän aamukahvissakin kookosöljyä, mikä estää kahvin kellertävää vaikutuksen. Pitäisi kaikkialla kuljettaa purtiloa mukana.

Kokeilin pitkästä aikaa meikkaamista. Pitäisi ostaa poskipuna.

Tänään kävin pikaisesti Roasbergilla ennen kuin kävin katsomassa Tatun ja Patun teatterissa. Oli ihan viihdyttävä.

~ Lilja Lumi

P.S. Alunperin tämä kyllä oli kuvallinen postaus, mutta kuvat olivat jostain syystä menneet rikki ja olivat vain valkoisia laatikoita, joten poistin ne. Pitää mielikuvitella kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...