lauantai 8. lokakuuta 2016

Aurinkoa ja shoppailua

Perjantaifiiliksiä voi kirjoittaa lauantainakin, eikö niin :) Tulin kämpillekin vasta keskiyön paikkeilla, kun olin ollut kaverin kanssa viettämässä hauskaa iltaa, ja nassu- ja hampipesun jälkeen kaaduin sänkyyn. Mietin siinä hetken, pitäisikö lukaista kirjaa, muttei silmät meinanneet pysyä auki edes sitä aikaa, kun laittoi herätystä aamuista pyykkivuoroa varten. Johon lähden nyt viemään pyykkejä.
Sitten syön aamiaista, kun tulen ennen kuin jäähtyy. Otin rautatabletin, joten syön jogurtin vasta myöhemmin. Nyt pinaattilettuja puolukkahillolla :) Tuossa aamiaista mikrosta odotellessa ehdin jo siivotakin kaikki vaatteet lattialta kaappiin tai pyykkikoriin. Joskus vain yllätän itseni siivoamasta. Pitäisi tiskatakin. Se on aina se suurin haaste, tuo tiskimonsterin kukistaminen.


Aamun suunnitelmat näkyvissä. Sellon Prismasta tällä viikolla ostettu uusi muki (ostin myös pipon ja parit hanskat KappAhlista ja katselin kerrastoa). Siinä lukee

SUNDAYS
big shirts
MESSY HAIR
tea and movie

nyt ei ole sunnuntai, mutta lauantai on yhtä paljon lököttelypäivä kuin sunnuntaikin :)

Aamiaisen ja blogikirjoittelun lisäksi tuon haamuhullutuksen lukeminen ja reseptikirjojen leikkelyä sarjaa katsellen. Tai voisi katsoa yhden leffoista, joita ostin Filmtownista tällä viikolla. Löysin sittenkin yhden lempileffoista omakseni, nimeltä About time. Tällä viikolla tuli myös Meidän perhe - lehti, jonka jo luin ja luovutin eteenpäin seuraavalle lukijalle. Pitäisi käydä yksi lehti lukemassa kirjastossa myöhemmin. Jospa tänään tai huomenna. Nyt on koko viikonloppu aikaa tehdä mitä vain.

Tällä viikolla on tapahtunut paljon. Tai no ehkei paljon, nopeasti vain. Eilinenkin päivä humpsahti niin, että puolituntiset hyppivät muutamassa minuutissa ja yhtäkkiä olikin työpäivä loppu ja päässyt aloittamaan viikonlopun. En käynyt eilen salilla, kun lauantain iltasuunnitelmat siirtyivät eiliseen, mutta ihan kiva vain. Käyn sitten tänään salilla. Olen käynyt tällä viikolla kahdesti salilla vai kolmesti. Ja aloittanut taas turvallisin mielin juoksumatolla juoksun. Torstaina tein alkulämmittelyn juoksumatolla ja myös loppulämmittelyn. Kai haluan vain saada hien pintaan ja vauhtia peliin.


Aurinkoisia päiviä tällä viikolla :)


After gym - selfie. Rakastan huppuja ja pipoja :)

Tämä on ostamani muki. Ihana <3



Prismassa oli muitakin kivoja mukeja. Harmi kyllä, ettei Sellon Prismassa ollut yhtä hyvää sisustusvalikoimaa kuin Myllyn Prismassa. Tarkoittaakohan tämä sitä, että minun on mentävä takaisin Myllyyn. Siellä on myös sisustusliike Saaga Nordic, jota ei ole tietääkseni muualla (kummallista).



Mittari on käynyt jo lähellä nollaa ja sain kuuraisista lehdistä kuvan.



Myöhemmin samana päivänä :)


Eilen ennen kuin lähdin kaupungille. Takki on viime syksynä ostettu Vero Modasta. Tuubihuivit ovat myös kivoja. Huppari on Twintipin, ohut musta pipo on KappAhlista tällä viikolla ostettu. On kiva laittaa välillä punaa huuliin. Pitäisi varmaan harrastaa sitä useamminkin :)


 Nousin 1a-ratikkaan ja päädyin kauppatorille. Kävelin sieltä Stockmannille.


Pohjois-Esplanadilla auringon laskiessa. Kivat pilvet.


Yksi lamppuvaihtoehto, josta tykkäisin. Moikkasin nopeasti kaveriani Stockmannilla ja kiersimme hetken uutta (no en ollut käynyt) Hamleysin leluosastoa (ihania pehmoleluja!) ja kävimme alempana katsomassa myös lamppuja ja koeistumassa pari tuolia (en kyllä karvatuolia ostaisi).


Toisen kaverini kanssa kävimme ensin Keskuskadun Vero Modassa. Sovittelin muutamaa vaatetta, mutta harmikseni juuri niistä kivoimmista paidoista puuttui S-koko, oli vain M, L ja XL-kokoja jäljellä. Sekin on vähän kurjaa, ettei kaikissa Vero Modissa ole samoja tuotteita. Joissain on myös Onlyn tuotteita ja toisissa ei.


Vaateshoppailun jälkeen kävimme istumassa ja höpisemässä.

Mitä tänään vielä tekisi. Ex tempore - asioita. Voisi kai vihdoin lähteä tuulettumaan. Kaunis ilma näyttää olevan ulkona. Ja nälkä kurnii vatsassa. Olen selaillut Hullut päivät - luetteloa, joka on hyvin paksu ja siellä on paljon kivoja tuotteita. Toivottavasti lykästäisi ja saisin edes joitain ennen kuin viedään käsistä. Eli Stockmannilla on ruuhkaa ensi viikolla aika varmasti. Galna dagar.

Nyt taidan käpystellä johonkin. Lenkille, kirjastoon, salille tai kaupungille.

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...