perjantai 25. syyskuuta 2015

Ole ihminen ihmiselle



Ole hyvä läheisillesi.
Kysy, jos toinen ei osaa kertoa.
Pyydä apua, jos sitä tarvitset.
Tarjoa apua, jos näet hädässä olevan.
Me ihmiset olemme täällä toisiamme varten,
vaikka se olisikin vain utopia - eräällä tavoin.
Jos olet halauksen tarpeessa, pyydä sitä.
Kerro, mitä tarvitset.
Kenestäkään ei voi mitään tietää,
jos ei kukaan koskaan mitään kerro.
Ollaan ihmisiä toisillemme.
Ole ihminen ihmiselle
- olemme täällä toisiamme varten.

Tällainen ajatelma tuli mieleen tänään töiden jälkeen.

Eilen töiden jälkeen kävin kirjastossa ja selasin kaikki rästiin jääneet lehdet.




Olen monta kertaa tällä viikolla yrittänyt aloittaa blogin, mutta koskaan en ole päässyt edes blogisivulle asti, vaan tehnyt jotain muuta. Tämän blogin nimihän on Perjantaifiiliksiä, mutta ehkei joka päivä voi elää kuten perjantaina, mutta voi sitä silti aina yrittää joka päivä nauttia. Perjantaifiiliksiä tai lauantaifiiliksiä? Lomafiiliksiä? Just chillin'?
Perjantaifiiliksiä-blogia voisin kuitenkin kirjoittaa edes joka viikko, joka perjantai, johon olisi koottu yhteen viikon kuulumisia ja jos tulee jotain mieleen, joka on ihan välttämättä kirjoitettava ennemmin, niin voisihan sitä niinkin tehdä. Mutta postaustahti olisi edes kerran viikossa. Perjantaisin.

Tänään paistoi aurinko ja harmittelin, ettei ollut kameraa mukana, että olisi voinut ikuistaa kauniin värisiä vaahteran lehtiä auringon valossa terävällä tarkkuudella. Kaikki on auringon valossa niin kaunista.
Töistä tullessa kävin hakemassa kivan kuuloisen punaviinin ja pari erikoisolutta. Tällä hetkellä soi jazzahtava rauhallinen musiikki, keittiöstä kantautuu herkullinen tuoksu, vatsa kurnailee, punaviini odottaa avaamista ja voisi sytyttää pari kynttilää. Ihan vain koska ruoka, viini, syksy, kynttilät, hyvä seura, perjantai eli <3 Vähän hömelö fiilis. Ehkä tuossa ruoassa on jotain herkistävää. Tai sitten on muuten vain hömelö.  Jokainen tehköön omat johtopäätöksensä.

Viime viikonloppuna kävin Turussa. Tapasin paria ystävää, veljeä ja äitiä. Löysin jopa kivat housut, joissa on vetoketju takana. Ne ovat korkeavyötäröiset, joustavat, tumman siniset ja istuvat tosi hyvin. Tottakai kävin heti maan kamaralle bussista päästyäni kuvailemassa Aurajoen vierustaa ja piipahtamassa lempikahvilassani. Muutama kuva Turusta.






Nyt kuitenkin hyvän ruoan ja viinin pariin :)

Pysykää terveinä ja nauttikaa!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...