sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Koiramäen pajutallin syksyä














Viime viikon perjantaina kävin ystävän kanssa Tuusulassa Koiramäen pajutallilla. Oli ihana ilma ja pajutallin pihalla oli kauniita kurpitsa-aiheisia asetelmia. Kävimme toki peikkometsässäkin, katsomassa pupuja, kanoja ja lampaitakin, joista yksi oli aika jännä turkkineen ja pitkine häntineen.  

Koiramäen pajutalli on aivan ihana aarreaitta ja siellä tehdään myös paljon myytäviä koristeita itse paikan päällä. Rakennus, johon oli tehty ikuinen joulu, kiehtoi historialtaan ja tarkistimmekin netistä, milloin se on tehty ja se oli tosiaankin toiminut asuinrakennuksena kauan sitten, 1700-1800-luvulta asti. Jos haluat lisää tietoa pajutallin historiasta, niin klikkaa kursivoidusta tekstistä.

Pajutallista olisi varmasti tarttunut kaikenlaista mukaan, jos olisi isompi asunto, jota olisi ihana sisustaa sekä oma piha, terassi tai parveke. Melkein tarttui juuri kainaloon sopiva pupu mukaan. 
 
Kesken tavaroiden tutkimisen otimme kahvit sekä jaoimme porkkanamuffinsin ja mustikkamuffinsins puokkiin, niin molemmat saivat maistaa kumpaistakin. Pajutallilla on aina suussasulavat leivonnaiset ja kukkaroystävälliset hinnat. Istahdimme pihalle pöydän ääreen, ihmettelimme oravaa puussa sekä takana isoa japaninpähkinäpuuta, sekä mietimme, voisikohan se kasvaa uudeksi puuksi, jos yhden niistä maahan pudonneista siemenistä istuttaisi multaan. 
 
Koiramäen pajutallia voi ainakin seurata instagramista, mistä minäkin sain ystäväiseni kanssa inspiraation mennä ihastelemaan kauniita kurpitsa-asetelmia syksyn saapuessa. Kannattaa käydä siellä. Se on ihana paikka. Julkisillakin varmasti pääsee perille, jos ei ole omaa tai kaverin autoa käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toinen retki Nuuksiossa

Tapahtui edellisviikonloppuna noin parin vai kolmen päivän varoajalla. Piti sitä edeltävänä viikonloppuna potea flunssan loppua, joten en te...