lauantai 15. huhtikuuta 2023

Kevät on täällä!


Ihanaa nykyään, kun aurinko laskee vasta lähempänä kymmentä illalla. Siitä saa nauttia nykyään pitkään. Toisaalta on myös pilvipäiviä ja tuulipäiviä. Yhä enemmän kuitenkin on aurinkopäiviä ja lumista jo suurin osa sulanut. Nyt on suuri työ saada ylimääräiset hiekat ja lehdet pois pihoilta ja teiltä.


Aamuvuoroon lähtiessä.



Pääsiäisenä perjantaina tuntui, että kevät on virallisesti alkanut, kun lämpömittari ylsi kympin yläpuolelle ja oli ihanan aurinkoista ja lämmintä. Linnut sirkuttivat, hanhet ovat palanneet ja näin joutseniakin pellolla. Kevätilta oli valoisa vielä kahdeksan aikaan, mikä on aivan ihanaa.




Lauantaina 8. päivä päätin hakea pyörän kellarista, sain ilmaa renkaisiin apua ja lähdin kohti Töölön uimahallia. Sinä päivänä tuli 8,2km pyöräilyä, 700 metriä uintia plus 3x pulahdus kylmäaltaassa, vaikka ensin ajattelin uida vain 500 metriä. Iltasella vielä kissan kanssa kävin ulkona ja ajattelin, joskos se uni maistuisi. Oli niin kiva ilma!

Kokeilin ekaa kertaa tehdä itse broilerilihapullia, joista tuli ihan maukkaita. Ei tarvitse kuin neljä ainesosaa ja 20 minuuttia uunissa. Aika helppoa.











Sunnuntaina retki Vanhakartanon selän ympäri ja koski kuohui huimasti. Kotzonet tuli syöpöteltyä välissä. Kotona hyppäsin jälleen pyörän selkään ja hurautin pitkästä aikaa Seurasaareen.




















Seurasaari oli upea kiertää pitkästä aikaa. Niin kaunista luontoa lumien sulaessa ja veden näkyessä. Lehtiä vielä odotellen puihin.

Lisäksi imuroin, pyyhin pölyt, vein roskat, pesin pyykit, pesin kissakopan ja vessanpöntön. Kun saan aktiivisuusnapin käyntiin, sitä on vaikea sammuttaa.


Kissa viihtyy parvekkeella montakin tuntia päivässä, kun on tarpeeksi lämmin ja lintuja lentelee.



Ihastuttavia aamuja.


Eilen kävimme työporukalla virkistäytymässä keilauksen merkeissä. Kävimme Flamingossa hohtokeilaamassa. Oli kivaa, mutta jälleen muistan, miksi holiton elämä on paljon mukavampaa.







Tänään tuli pyöräiltyä 15 km ja käveltyä 3-4 km. Pääsiäislomalla kävin maanantaina vielä salilla ja kävin juoksumatolla, vaikka olisi varmaan pitänyt pitää välipäivä liikunnasta. Se oli kuitenkin ennalta suunniteltu juoksu ja sunnuntain kävelyt eivät oikeastaan olleet suunniteltuja, mutta minkäs teet, jos ulkona on ihana ilma. Kävi kuitenkin niin, että jonkin aikaa sitten parantunut koipiparkani kipeytyi uudelleen siinä juoksumatolla juostessa. Onneksi eri tavalla kuin ensimmäisellä kerralla. Haluaisin silti tämän pipin pois vauhdilla. Tänään pyöräillessä oli kyllä hyvä, että polkiessa jalka ei satu ollenkaan ja pyörän selässä aina välillä nousten seisomaankin päästäkseen nopeampaa ei jalka ollenkaan kipuillut. Heti kun poistuin pyörän selästä se taas kipuili tosin. No jospa se paranisi, niin pääsisi taas normaalisti kävelemään ja jopa uudestaan juoksemaan.

Kävin Lapsimessuilla ja lemmikkimessuilla piipahtamassa. Ensin hain postipakettini Töölön Postista, johon se oli kiikutettu, kun ei lähipostiin mahtunut. Lapsimessut eivät antaneet ihan yhtä paljon kuin kolme vuotta sitten, mutta tulipahan käytyä. Siellä olevat perheet kyllä toivat vahvasti mieleen sen, mitä tällä hetkellä elämääni kaipaan.


Tällä viikolla Stilettolta tuli kenkäpaketti, jossa oli nämä aivan syötävän söpöt ja ihanan väriset Skechersin lenkkarit. 💙💜Niitä käytin messuilla ja pyöräilemässä käydessäni välillä niitä ihastellen.

Löysin Töölön Postista tämän kauniin Vallilan kortin, joka herätti mielenkiintoni, sai hymyilemään ja miettimään, mistä tämä on otettu. Oli paljon muitakin kauniita kortteja 💛Pitää joskus joku päivä perehtyä paremmin kortteihin. Kyllä konkreettinen taide on aina ihanampaa kuin näytöllä oleva. 

Eipä sen enempää tällä kertaa. 

Mukavaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...