maanantai 15. elokuuta 2022

Pilviä ja metsäkuvia





Aamuetana eräänä päivänä tullessa töihin. Töiden jälkeisiä pilvikuvia viime viikolta. Aurinko, pilvet, taivas, tähdet. Kaikki taivaassa ja luonnossa on upeaa ja ihmeellistä.




Viime viikolla kerrankin en käynyt kaupassa töiden jälkeen, vaan käyskentelin rauhaksiin pysäkiltä kotio metsän kautta. Metsä on ihana, nuuskin kävellessä tunnelmaa ja näin koppakuoriaisenkin.





Karsin synttärikukista pari nuutunutta sekä lehdet, katkaisin varsista huonoksi mennyttä alavartta ja näin kimppu sai jatkaa elämää hieman elinvoimaisempana.












Lauantaina kävimme muuten vain skuuttailemassa sata minuuttia. Oli upea ja lämmin päivä parhaassa seurassa. Kävimme ensin Cafe Tarinassa syömässä kakkuset, mutta siitäkin ehdottomasti herkullisesta espresso-kakusta olisi minulle riittänyt puolet, meni makea hieman yli, mutta olen tottunut syömään kaiken kokonaan. Ajattelin, josko menisin saman reitin uudestaan minijärkkäri matkassa mukana.





Tältä näytti sunnuntai-päivä. Hyvin laiska ja väsynyt. Kävimme katsomassa puskaa metsässä hetken kissan kanssa, kunnes palasimme sisälle syömään murkinaa kuvun alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...