lauantai 14. syyskuuta 2019

Luontoa ja univajetta


La breakfast.







Viikon luontokuvat.




Vähän iltapuuhia. Koitan lukea enemmän.




Virheostos. Söin sen silti. Huonosti nukutut yöt equals kylläisyyshormonin ja verensokerin heittelyt, joten teki mieli makeaa ja kai se oli joku palkitsemismekanismi viikon jälkeen.


Oli kuitenkin erittäin osuva ja tämän hetken voimalause lautasella. Ja kyllä, Sellossa siis kävin eilen, vaikka ensin mietin, ehtisinkö vielä illalla värjätä hiuksiani, kun mietin myös Ruoholahden Citymarketissa käyväni. Citymarketissa on tunnetusti parhaimmat hiusvärivalikoimat. Sellossa aina käydessäni kahvilassa käyn Robert's Coffeessa.

Eilinen perjantai oli monin tavoin tervetullut.

Aivoni ovat kummallisessa tilassa, minua vaivasi eilen aivan järkyttävä väsymys. Eilen heräsin puoli viideltä, kaksi ja puoli tuntia ennen kellon soittoa, neljä ja puoli tuntia ennen töiden alkua. Eikä ole ainoa väsynyt päivä tällä viikolla.

Hyvää tässä viikossa on se, että onnistuin juoksemaan matolla jopa seitsemän minuuttia putkeen samana päivänä, kun kävin pt-startissa höpisemässä 45 minuuttia. Olisi kovin kivaa ollut suostua hänen ehdotukseensa, että näkisimme kymmenen kertaa ja saisimme ruokavalioni ja treenini kuntoon, muttei oikein ole varaa sellaiseen. Olisipa. On muitakin hyviä asioita tässä viikossa kuin juokseminen, nyt ei vain tule mieleen. Aurinko on ihana.

Eilen kuitenkin tuntui (alkuperäisen tekstin siis kirjoitin eilen, jos näyttää hassulta), kuten juuri aloittamassani kuuntelukirjassakin Miksi nukumme: unen voima sanotaan, että immuniteettivaste kärsii liian vähäisistä ja hyvälaatuisista yöunista. Tänä aamuna pelmahti vuotava nenä, ei kiva. Flunssainen olo. 

Tällä hetkellä myös sosiaalisuuden tarve tuntuu olevan järisyttävän kova ja ripaisen unienikin kautta pelkään tuon mielenterveyteni tilaa, muttei siitä sen enempää. Kyllä jokainen kaipaa aina välillä aitoa, oikeaa halausta - mieluiten sellaista, jossa saisi olla niin kauan kuin tuntuu siltä. 

Tämä viikonloppu hieman stressaavan ja väsyneen viikon jälkeen tuo parin päivän rauhan ja tuli myös tilipäivä eilen. Maksoin kaikki kertyneet laskut siinä viiden aikaan aamulla ja laskin, mihin on varaa seuraavan kuun ajan. Yritän elää niin, ettei tarvitsisi pärjätä pelkällä kaurapuurolla viimeisiä päiviä ennen seuraavaa palkkaa.

Viikonlopulle on paljon suunnitelmia ja samalla ei yhtään suunnitelmaa: vapaus tehdä juuri sitä, mitä haluaa. Ehdottomasti aion pyhittää viikonlopun levolle ja treenaan, jos tuntuu siltä. Nyt tuntuu siltä, etten mene treenaamaan ainakaan tänään. Kirjastossa ja IKEAssa voisi piipahtaa, tosin ei IKEAn bussit taida kulkea enää viikonloppuisin viime katsauksen mukaan, harmitus.

Toivon viikonlopun tuovan monia hymyn aiheita.
Toivottavasti kaikkien muidenkin viikonloput poikivat hymyilyä.


Eiliset ostokset Citymarketista. Piti ostaa vain pari juttua, mutta.. Ja tällä hetkellä hiukseni ovat muuttuneet jälleen ruskeiksi, pitää miettiä, mitä muuta niille tekisi.

Ai niin voisin teillekin jakaa, jos olette vegaaniuteen taipuvia kuten mie, tämän hyvän sivuston Vegaaniliitto , josta löytyy kivasti tietoa esimerkiksi vitamiineista ja mistä niitä saa. B-active - poretabletit hankin sen takia, että saisin b12:sta, mutta onhan tuossa paljon muitakin. Porautan nyt tuon putkilon tabletit joka aamu ja katson, josko jostain löytyisi yksittäinen B12-valmiste ja nyt kun syksykin alkoi, niin pitäisi saada tarpeeksi c-vitamiinia, sinkkiä ja d-vitamiinia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...