lauantai 31. toukokuuta 2014

Helsingin ja kahvin ajattelua

Iltaa!

Tänä aamuna join kahvia ja söin leipää ja siinä samalla katselin nassukirjasesta Turun Pure-raakakahvilan päivityksiä (http://www.purepiste.fi) kakun-ja smoothientekokurssista. Tuli mieleen tarkistaa, olisiko Helsingissä sellaista ja löysin tuon visit Helsinki- blogin. (http://blog.visithelsinki.fi/) Tähän varmaan uutena helsinkiläisenä kannattaakin tutustua! Luultavasti alan itsekin tähän Helsingin tutkiskeluun ja alan päivittää blogiani useammin, koska innostuessaan ei vain voi pitää sisällään asioita! (mikä on tottakai hyvä asia blogin tekemisen kannalta) 

Hyvä että ajantaju säilyi, muuten olisi vain jäänyt hörppimään kahvia ja lukemaan blogia ja katselemaan kuvia. Aamukahvihöyryajatuksetkin ajattelivat, että kahvi saa rakastamaan enemmän *hihi*. Kaikki kukat, ruoho ja puutkin tuoksuivat ihanilta sateen jälkeen. Kahvi saa kyllä herkistymään, riippuu vain täysin päiväsajasta, ajatustasosta ja kahvista sekä sen vahvuudesta. 

Käydessäni aamupäivällä metsässä harmittelin, kun olin unohtanut kameran matkasta. Kukilla ja lehdillä oli kauniisti yösateen jälkeistä aamukastetta. 

Kerroinko jo muuttavani kesän aikana Helsinkiin :)
- Ei kun muuten vaan siitä höpötän :]




Työpaikan pöydällä on kukkia, jotka yksi lapsista oli tuonut. Mutta mitä kukkia? vain kaksi tuttua.

Good night y'all :)

pientä söpistelyä vielä, että voi nukahtaa ^__^ huulilla:)

P.S. Turustakin on vierailusivusto -> http://www.visitturku.fi/

P.P.S Helsingistäkin virallinen -> http://www.visithelsinki.fi/fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...